(40pcs/box) Crystal L Oblike Indijske Nos Obroči & Žeblji iz Nerjavečega Jekla, Kosti Piercing Nastavite Nariz Cz Gem Ženske, Dekleta Telo Nakit

€3.70

€6.16

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

(40pcs/box) Crystal L Oblike Indijske Nos Obroči & Žeblji iz Nerjavečega Jekla, Kosti Piercing Nastavite Nariz Cz Gem Ženske, Dekleta Telo Nakit

*Nakit Telo Tip: Nos Ring & Klinov

*Material: Nerjavno Jeklo,Cz Gem

*Velikost: 0.8*7*2 mm

*Barva: Mešano, 8 Barv

*Teža: 30 g/box

*Količina : 40pcs/box

Je morda malo barva razlika po drugačni luči,različnih monitor.Tako dragi, če ne moreš sprejeti to zelo malo razlike, bodi previden, preden boste izdelavo naročil.

1. Kako ohraniti sledenje z moje parcele?

Lahko pozanima številko za sledenje o pošiljanju informacij iz zgornje tabele.

2. Vsi izdelki bodo poslani v roku 5 delovnih dni po plačilu navzdol.

3. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno dostavo na podlagi količine, ki jih želite naročiti. (Če želite imenovani nas, da svoje tretje stranke, smo lahko ladjo, tovor, da vaše stranke, ki so neposredno!Bodite prepričani, in nam zaupajo, da ne pustite vse informacije o nas.)

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

4. Izdelke lahko meri.Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Vašo podporo in zaupanje je največja spodbuda za nas:

1.Če ste zadovoljni z našimi predmet in storitve ,vljudno prosim vzemite si minuto, da pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, z veseljem bomo storijo enako za vas in vam več popust pri naslednjem naročilu.

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije ,se bomo potrudili, da vam zagotovimo najboljšo storitev.

Lahko nas kontaktirate, ki jih pusti sporočilo na www.atticus.si, nam pošljite E-pošto.Mi lahko odgovor boste v roku 24 ur po delovnih dni,v 36hours na vikend.

Kontaktne informacije:

Oznake: indijski nakit nos, nos pierc obroč, obroč iz nosu, indija nos nakit, nos stud, indijski nos, lamborghini kabel, stranka indijski nos nakit, zobni vsadki, diamond nos

Fine ali Moda Moda
Material Kovine
barve Mešani 8 barv
Priložnosti Modni & Priložnostne nakit, lepo stranka,rutinsko,počitnice,zbiranje darilo
Količina 40pcs/box
Obliko\vzorec KROG
Teža 30 g/Box
Blagovna Znamka HONGTU vsadkom
Številka Modela NS13001
Nakit Telo Vrsta Nos Obroči & Klinov
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Velikost 0.8*7*2mm
Slog Trendy

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi