Medicinske Napredno Injiciranje Usposabljanje Roko Model Brez Set

€58.69

€60.51

-3 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prednosti naših izdelkov

Zdravstvena nega modela je medicinski model se uporablja za običajne zdravstvene nege operacije ali obiskujejo zdravstvene nege učenje in prakso.Z razvojem zdravstvene nege znanosti v družbi, nego model je bil objavljen.V komplicirani način človeškega življenja vodi k težko shaja z zdravstveno nego in ukrepi za prvo pomoč, tako da so strokovni delavci morajo imeti potrebno znanje in ozaveščenost zdravstvene nege in prve pomoči.Rojstvo zdravstvene nege model, prvi pomoči, model, za malčke model, cardiopulmonary reanimacijo simulator in vse vrste medicinskih modelov samo zapolnitev prostih delovnih mest človekovih je želja za nego delovanje usposabljanje in zasilno obratovanje usposabljanja, tako da bomo lahko spoznali in praksi potrebne zdravstvene nege in prve pomoči, vaje in spretnosti v vsakdanjem življenju.

Opis Izdelka

Opis:

Ta roko model lahko dokazati naslednje elemente: 1. Veno phlebotomy na komolec, podlaket 2. Veno vbrizgavanje na komolec, podlaket 3. Veno transfuzijo krvi na komolec, podlaket 4. Veno tekoče transfuzijo na komolec, podlaket 5. Mišično injekcijo na deltoid na strani zgornjega uda.Ime izdelka Injiciranje Usposabljanje Roko Model Brez Nastavite Aplikacijo, Šole,bolnišnice,klinike,razstava Izdelek Št.VIC-434A Jezik angleški ali zahteve strank Nezlomljiv Material PVC plastike Pakiranje 6pcs/škatla, 66x24x30cm, 7kgs Velikost Življenje velikost

Proizvodnja Kažejo

Pakiranje & Storitve

Dvojno valovit papir karton Ročno pakiranje Trmast in varno pakiranje

Certifikati

Devizne

Naše Podjetje

Ustanovljena v letu 2003, Xinxiang Vic Znanost in Izobraževanje Co.,Ltd.nahaja se v Xinxiang mesta, v bližini Rumene Reke in Zhengzhou Letališča.Naši glavni proizvodi so osebek, modeli, drugih znanosti in izobraževanja instrumentov.

Smo osvojili zelo dober ugled po več kot 10 letih izvoz izkušnje.Imamo sodeloval je v mnogih tujih razstav, kot so 2014 Arabski Lab pošteno.Naši izdelki so bili izvoženi v ZDA, Avstraliji, Rusiji, Nemčiji, Braziliji, Singapur, Malezija, Pakistan, Dubaj, Iran, Irak, Dubaj, Nigerija, Turčije, Japonske in koreje in tako naprej.

Vic zaposleni menijo naše podjetje znamenje zmage in uspeha.Menimo, da vsaka stranka izjemnega pomena.Menimo, da imamo odlične kakovosti proizvodov in storitev.Kot mladi in navdušeni ekipa, bomo trdo delati, da doseže svoje potrebe in zahteve.

Oznake: manekenka simulator, cosmetology lase manikin, dihalne poti manikin, človekove manikin, cpr manikin, bix medicinske, vbrizgavanje manekenka roke, manikin telo manekenka manikin, manekenka ženski manikin, nakup lase manikin

Vrsta Manikin
Uporaba Šola / Bolnišnico /Zdravstveni Spodbujanje
slikarstvo Nestrupene barve
Stranka Učenci/Učitelji /Zdravniki
Nepremičnine Dekoracijo, Poučevanje
Oem LOGOTIP se lahko natisne
Material Eco-friendly PVC
Predmet Medicinska Znanost
Številka Modela VIC-434A
Velikost Life Szie
Postavka Medicinske Napredno Injiciranje Usposabljanje Roko Model Brez Set

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi