RESNIČNO IZVIRNO CA-232CD MICROSOFT USB TIP-C USB KABEL POLNILNIKA LUMIA 950

€8.20

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

RESNIČNO IZVIRNO CA-232CD MICROSOFT USB TIP-C USB KABEL POLNILNIKA LUMIA 9

Element Značilnosti

100% Pristen izdelek

Visoka hitrost prenosa podatkov, kot tudi polnjenje preko svečke, prenosni računalniki, power bank ect..

Kabel dolžine 1,0 m

Popolnoma združljiva z USB C

Povezljivost: USB Tip C

Barva: Črna (USB-C N1)

Postavka Opis

Original USB podatkovni kabel funkcije, elegantno obliko z visoko stopnjo konča.Kabel, ki ponuja hitro, učinkovito polnjenje doma, v pisarni ali na poti.Deluje z večino tip-c telefonov ali katerekoli druge naprave, ki se stroški iz USB vmesnika.USB podatkovni kabel vam omogoča, da sinhronizirate medijev in aplikacij, kot so slike, glasbene datoteke, adresar, koledar ect..

Baterija v napravi skoraj prazna, nimate polnilnik v sosedstvu in ves dan na poti?N1 kabel, ki je idealen za varnostno kopiranje ali zamenjavo, saj je zelo kompakten in lahek.Polnjenje naprave preko USB vmesnika na računalnik, avto vtičnico cigaretnega vžigalnika ali kakršno koli podporo napajanja, kot so prenosni moč banke.

ČE ŽELITE VEČ KOLIČINA, SE OBRNITE NA NAS ZA OBLIKOVANJE CEN IN POPUSTI BODO VELJALI ZA VEČINO NAROČIL SAMO!

Stik Z Nami

Trudimo se, da bi postala top prodajalec na ebayu, in smo poskušali naše najboljše, da poskrbite, da vsaka stranka je 100% izpolnjeni ter opremljeni z visoko raven storitev, visoko kakovost elementov in hitrosti pri odpremi predmetov.Če pa ste še vedno nezadovoljni s vaš nakup v naši trgovini, vas prosimo, da nas kontaktirate preko eBay sistem sporočanja in bomo poskušali naše najboljše, da bi odpravili težavo Takoj, Ne glede na to, kako majhna je lahko pojavijo.

Prosim, ne preprosto pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije brez obrnete na nas, mi smo tukaj, da vam pomaga, zato vas prosimo, da nas kontaktirate preko eBay sistem sporočanja in bomo rešiti zadevo čim prej.

Če ste zadovoljni z izdelkom in naših storitvah, prosimo, pustite nam pozitivne povratne informacije in 5 Točk DSR po tem, ko ste prejeli blago Nam ne storijo enako za vse naše stranke.Zahvaljujemo se vam za vaše Sodelovanje in Razumevanje.

Oznake: HOBIT, baterija megafon, a5 2017 kabel, a5 polnilnik, lotr, polnilnik nokia, c tip kabel za telefon huawei, mordor, polnilnik v8, 10h

MPN CA-232CD
Paket NO
Količina 1 Paket
Značilnosti Enostaven za namestitev
Združljiv Blagovne Znamke Za Microsoft
Uporaba PDA
Številka Modela CA-232CD
stanje Nova
Blagovna Znamka tolkien
UPC Ne Velja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi