Noge Blazino Zdravstvenega Varstva Spominske Pene Vzglavnik Massager Doma Počiva Joga Urad Za Spanje, Postelje, Blazine Za Ženske Kolena Nazaj Podporo

€5.35

€6.53

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1Ergonomic Design: kupolaste oblike design pomaga distribuirati masa enakomerno za lajšanje napetosti na noge in noge, ko sedi za dolgo časa.

2Highest Kakovosti: iz alergij Medicinske Kakovostne Pene, ki ne Razčlenitev Po Usenot enostaven za preoblikovanje.

Anti-skid Površina: non-slip tekalne plasti na pokrov ohranja vaša stopala ostali v mestu, na trdih površinah ali tekstilne talne obloge, visoke kakovosti prijemanje material, ki ohranja vaše noge blazine v mestu ali na preprogo ali lesena tla.

3A Funkcionalne Kritje: kritje je enostavno odstraniti, s polno zadrgo in je pralni stroj, vaša stopala počitek bo prišel ven išče sveže in nove.

ne dobite lažje kot to.bodite load off in si privoščite - po dolgem, napornem dnevu, naš popolnoma pod kotom, naslonjalo za noge prinaša razkošno udobje in podporo za noge, noge in hrbet.

4Do Boste Dobili, Krči v nogah, medtem Ko je Sedel ure in Ure, Ali Na Dolgo Letalo Potovanj? - flip vaš prenosni, nastavljivo naslonjalo za noge za zabavno način, da bi delo, tele mišice in povečati promet.

Lahek in odlično deluje na letalo.

5Application: preizkusite naše mehko ergonomski vzglavnik stopala ostalo za svoje delo urada, računalniški mizi ali za samo dodatno udobje, medtem ko je sedel.

Značilnosti Izdelka:

Dimenzije(Približno): 40*20*10 cm/15.75*7.87*3.74 v

Oznake: vezenje blazino, korektor postur, za zdravje, maska za spanje, vrgel blazino rock, noge blazino, noge stojala, pokrov pilow, cussion, pilat

Niti Štetje Drugo
Vzorec Tipa Trdna
Funkcija Masaža
Uporaba Posteljnina
Material Poliester / Bombaž
Oblika stolpec
Številka Modela noge blazino
Polnjenje Spominske Pene
Tkanine, Štetje Drugo
Del Telo
Nastavite Vrsto No
Razred Kakovost
Blagovna Znamka faroot
Poreklo CN(Izvora)
Teža 0-0.5 kg

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi