Potovalno torbico Vrečko za SNES Classic Edition(2017) Torbica Torbica za Super NES Klasični Mini Pokrov za Shranjevanje

€10.61

€13.26

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Potovalno torbico Vrečko za SNES Classic Edition(2017) Torbica Torbica za Super NES Klasični Mini Pokrov za Shranjevanje

Opis

V tem primeru je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki bi za svojo Klasično platformna ddi in pribor iz rahel dež in sneg, prah-dokazilo in shockproof.

Mreža design omogoča, da si za svoje SNES na poti.Različne velikosti, ki lahko vsebuje za Klasično platformna ddi Konzolo in dveh krmilnikov in drugih dodatkov.Kaj je več, a zadrgo očesa žep zagotavlja varno shranjevanje soba za manjše dodatke, kot so kabel za polnjenje, slim, moč banke, uho brsti, in tako naprej.

S trdo lupino, v tem primeru bodo varovali vašo konzolo in krmilniki in drugi dodatki, ki od svetlobe, dež, praske, udarce in drugih nesreč.

Značilnosti:

Odlična torba za Potovanja in doma shranjevanje.

Popolna Zaščita za Super NES Classic

Zunanji Trdi Lupini - Prvi Varstvo

Notranje Mehko Odstranljiva Pene - Drugo Zaščito,notranji mehke pene, ki se popolnoma ujema z igralno konzolo in krmilniki.Tudi zadrgo očesa žep zagotavlja majhne pribor ne bo padel ven.

Specifikacija:

Barva: Črna

Dimenzije:25.5X18X9CM

2 model(Površina materiala)za izbiro:Najlon Površine / Slame Mat Površino

Package Seznam:

1 x Trdi Potovalni kovček za Super Nintendo NES (2017)

Vljudno opozarjamo:

Vljudno prosim dal krmilnik vrvi pod konzolo.

V tem Primeru je novo proizvedena tako da, če ste prejeli in ga najdete ima vonj, samo odprite vrečko in jo položite v zraku, za nekaj dni, vonj, ki bodo postopoma izginile.

Oznake: snes na usb, super platformna ddi classic edition, super nes classic edition mini, snes kartuše cartao, snes primeru snes, austin mini, dobro usnje, ne, palčko snes usb, snes ac

Vrsta Opremljena Primeru
Blagovna Znamka LICHIFIT
Design Navaden
Značilnosti Najlon Površine/Slame Mat Surfac torbica za Super NES Klasični Mini
Funkcija Umazanijo-odporne
barve črna
Izdelek Postavka EBSC203
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
Velikost 25.5X18X9CM

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi