CHIPAL Pregleden USB 3.0 HUB 4 Vrata High Speed USB Razdelilnik z Močjo Polni Vmesnik za Windows, Mac, Linux Laptop PC USB

€6.30

€7.50

-16 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

CHIPAL Pregleden USB 3.0 HUB 4 Vrata High Speed USB Razdelilnik z Močjo Polni Vmesnik za Windows, Mac, Linux Laptop PC USB

Opis: 4 vrat USB 3.0 v središču za podatke napajalnik je namenjen predvsem za namizne računalnike, prenosne računalnike, tablični računalniki in ultrabooks in širi ena vrata USB v Štiri enostavno.Visoka Hitrost za Prenos Podatkov Prenos podatkov preko USB do 5Gbps - omogočajo hitro zajemanje in prenos visokokakovostnih slik in fotografij v Visoki ločljivosti HD movice v sekundah,ne več čakati časi, ko je lahko pošiljanje in prejemanje pomembnih datotek.(Dejanska hitrost prenosa je odvisna od zmogljivosti povezanih naprav) Sistemske Zahteve • Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS 9.1 in novejši • Mac OS X Lion 10.7.4 uporabniki morajo nadgraditi, da Mountain Lion 10.8.2 ali pozneje, da bi se izognili nestabilne povezave. • Za Macbook/ Laptop/ Ultrabook / Tablični RAČUNALNIK in več USB delovanje naprave Super Ekstra Vzdržljiv Okrepljeno vgrajen kabel, trmast zunanje ohišje in odporno na toploto priključki zagotovi neverjetno trajnosti.DC zunanje polnjenje vrata velikost : Mikro USB Opomba • Za stabilno delovanje, naprave, povezane na to vozlišče ne sme preseči kombinaciji tok 5V 900mAh. • To ni priporočljivo, da uporabite to zvezdišče USB za preveč periferne naprave z visoko porabo energije. • 2.4 Ghz wireless naprave, kot sta brezžična tipkovnica in miška kartice), morda ne bodo delovale v bližini USB 3.0 naprave ali razdelilniki.Povezovanje z USB 2.0 vrata je priporočljivo. 1.Enostavno dodajanje 4 USB 3.0 vrata na računalnik ali USB delovanje naprave. 2.Visoka hitrost, hitrost prenosa do 5 Gbps - dovolj Hitro, da prenos HD videoposnetek (v sekundah). 3.Plug in play & Vroče zamenjavo USB Hub; Napaja preko USB / Zgrajene v 40 cm kabel USB 4.4 Način USB 3.0 splitter Zgrajena v prenapetosti/prevelik tok/uhajanja in kratkostična zaščita ohranja vaše naprave in podatki na varnem

Paket Vključuje: 1 x Pregleden USB3.0 HUB 1 x USB Kabel za Polnjenje

1. Sprejemamo Depozitni.Plačate lahko preko Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in nakazilo na www.atticus.si.

2. Prosimo, da se plačilo takoj, možen, tako da boste lahko dobili postavka prej.

3. Pišite nam, če imate kaka druga vprašanja o plačilu!

4. Opomba: Morebitne uvozne tarifne postavke kupca odgovornost, ki niso vključeni v prodajne cene ali stroški poštnine.

1. Dostava po celem svetu, razen v nekaj državah, in APO/FPO.

2. Vsa naročila, bo hitro obdelani in najbolj naročila lahko pošiljajo ven v 5 dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.

3. Zaradi stockout in prazniki, nekaterih naročil morda potrebovali nekaj dni, da se prihajajo ven kot običajno.Prosimo, bodite potrpežljivi!

4. Smo le ladja element potrdili, da naslove, zato prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov ujema vaš naslov za dostavo.

5. Dodatni dostava načine: China Post Air Mail, hong kong Post Air Mail, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, itd.

5. Vse parcele pod 2 kg je za brezplačno dostavo po Kitajskem Post Air Mail.Prosimo, izberite drug dostava načinov če potrebujete element nujno!

6. Lahko spremljate na parceli s številko za sledenje na spletno mesto: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Lahko nas kontaktirate in nato poslati predmet, nazaj k nam v roku 7 dni po tem, ko se predmet izvaja.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni bomo upoštevali

včasih ga in ne bo vam ponujajo vračilo ali Zamenjavo.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži.Poleg tega morate zagotoviti, nam dostava številko za sledenje in posebnega razloga vrnete.

3. Ponudili vam bomo vračilo denarja ali poslati ste zamenjavo glede na določeno stanje in vaš bo po vrnitvi predmeta.

4. Bomo prenašali vse poštnine, če je izdelek pokvarjen ali ne, kot je opisano na strani izdelka povezavo. 1. Naš cilj je zagotoviti, da so vsi kupci so zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2. Smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas kot nalašč 5 star pozitivne povratne informacije, če vam je všeč element.

3. Obrnite se na nas, preden odprete disbute ali pustite nas negativne povratne informacije, in potem vam bomo najboljšo rešitev.

1. Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za TradeManager ali E-pošti, če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkov in storitev!

2. Vaše sporočilo bomo odgovorili zdaj in e-pošto, bodo odgovorili v 2 delovnih dneh.Vljudno prosim poslati sporočila ali e-pošte, če ne boste prejeli naš odgovor!

3. Naš delovni čas: 9:00-18:00 (GMT+8) od ponedeljka do sobote.

Oznake: cameo zlato, kvm stikalo usb, kvm stikalo, google usb spliter, tip c splitter, zunanji prostor dekor, usb c spliter, c zvezdišče usb, dock postajo mac, zvezdišče usb

Blagovna Znamka MJTEK
USB Dolžina Kabla 40 CM / 100CM
Model JL653
Paket No
Vrata 4
Številka Modela usb razdelilnik
Plug standard NOBEN
Napajanje Micro USB napajalnik
Vrsta Vmesnika USB 3.0
Funkcije 3 usb razdelilnik
Certificiranje CE/FCC/RoHS
Značilnosti 2 USB 3.0 HUB
Dolžina Other
Funtion NOBEN
Funkcije 1 USB HUB
STANDARD USB 3.0

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi