Cie krog toe po meri dogovorili moški čevelj ročno pravega usnja moške obleko/priložnostne slip-on tassel loafer barva črna čevelj loafer92

€118.37

€139.26

-15 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Smo bili kar ročno izdelani čevlji dogovorili več kot 10 let.Imamo stranke po vsem svetu, vključno z Britanija, Švedska, Italija, Kanada, ,odlično dogovorili čevelj, ki se popolnoma prilega vašemu stopalu.

Obrtniki v naši delavnici so bili v podjetju že več kot 25 let.So usposobljeni in poznati človeško stopalo strukture in podpornih točk, vključno s svetovne lestvice čevlji tehnologije.In vsi naši čevlji so izdelani z uporabo prva plast tele usnja in ročno barvanje.Vam ponujamo ekskluzivne ponudbe in edinstveno storitev.

Razen črne, preostale druge barve smo naslikana s čopičem,tako da več ali manj bodo obstajale barvne razlike,vendar v istem tonu.

Naša Obljuba

Osebnih storitev in pozornost do detajlov je naš cilj, ali ste nakup čevljev ali preprosto nakupu par vezalke, zagotavljamo, da bomo vas brezskrbno.Čevlji v naši trgovini bodo imajo doživljenjsko garancijo.

Povratne informacije

Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije po končani transakciji, Če ste zadovoljni z našimi čevlji in naših storitev.To bi bil naš največji uspeh.Hvala, ker ste.

Za nego obutve

Če menite, da so naši čevlji traja nekaj tednov, da bo in lahko traja vse življenje-čas, svojo dobro vredno vzeti malo časa, da skrbijo za svoje naložbe.Tukaj je nekaj preprostih smernic:

* Vedno očistiti čevlje redno čiščenje off presežek umazanijo s čopičem ali vlažno krpo.

* Za usnjene čevlje uporablja kakovosten čevelj za nohte ali smetane in buff off bodisi s suho krpo ali čopičem.

* Za suede shoes krtačo nap z semiša čopičem.

* Za nubuck čevlji obrišite s krpo, namočeno v nekoliko milnico, toplo vodo.

* Če čevlji so mokre, dovolite jim, da se naravno posuši, kot so kakovost tele usnja čevlji zahtevajo počasi naravnega sušenja.

* Uporaba čevelj drevo je priporočljivo, saj vam bo pomagala ohraniti obliko čevlja.

Oznake: ženska obleka, ellegant usnje obleka, urad suede športni copati moški, obleko moški čevelj, somar čevlji moški, ch čevlji črne, črna loafer, moški čevlji loafers resnično antilop, mens čevlji pravega usnja, eko, črna obleka ženske

Obloge Materiala Pravega Usnja
Sezona Pomlad/Jesen
Blagovna Znamka ci ' e
Obloge-Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Podplat Materiala Pravega Usnja
Zapiranje Tip Slip-On
Vzorec Tipa Paisley
Številka Modela cie
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Ime Oddelka Za odrasle
Čevlji Tip Osnovna
Toe Obliko Krog Toe
Vložek Materiala Polno Zrnasto Usnje
Zgornji Material Pravega Usnja
Zgornji Pravega Usnja Tip Kravje Usnje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi