POWECOM 200/300Pcs Obraz, Usta Maske 3-Slojni Filter za Enkratno uporabo Maske Non-woven Varnost Dihanje Obraz, Usta Maske Unisex

€19.75

€35.92

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prosimo, da se vljudno opozoriti,

Zaradi posledic epidemije, hitrost logistika prevoza ni mogoče zagotoviti.Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Značilnosti

1. Sestavljena 100%okolju prijazen material. 2.Dihanje materiala in lepe vzorce, kar naredi, da je koristno in modi. 3. Aluminijastimi trakovi na mostu nos je lahko nastavljiv vaš obraz.Elastični uho zanke je enostaven za nošenje in ne pritiska v ušesih. 4. Udobno in dihanje načrta.

Specifikacija

* Velikost:17*9.5 cm/ 6.69*3.74 palčni * 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

O Delovnem Času

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

O Pošiljki

Mi bomo poslali iz naročila v 1-2 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: maska za tiskanje, ličila masko, maska washabl, odvreči masko, ščetka za obraz, filter za akvarij, maska reusabl, filter za vodo, chromatica masko, obraz obrišite

Blagovna Znamka POWECOM
Certificiranje NOBEN
Primerno Za odrasle
Funkcija Osebni
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Maske
Življenjski cikel En čas
Razred zaščite NOBEN
Varnostni standard NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi