4 KOS Modra Vakuumske Vrečke Za Oblačila Omaro Oblačila Organizator 56*80 CM Velik Pečat Vreča Plastičnih Prihranek Prostora Stiskanje Vrečo

€15.42

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v TAILI

Smo veliko podjetje na Kitajskem za skoraj 15 let, imamo lasten profesionalni oblikovalci in tovarne .Ob istem času,Smo dobavitelji Carrefour in Wal-Mart.Kakovost izdelkov je naše preživetje knjige, tudi izhodišče naše sodelovanje z vami.

Vse vrečke so na zalogi.Po vaše uspešne plačila, bomo ladjo iz element v roku 48 ur.Prej ste plačali, prej boste lahko dobili blaga.

Značilnosti:

1. Tesnjenje močna.Edinstveno Dvojno Zip Pečat in Trojno Tesnilo Turbo Ventil so namenjeni temu, da vsako unčo zraka iz vrečko v sesalni proces - in nič ne dobi nazaj!

2. Prostora je 75% .Shranite več prostora, da vam pomaga ohraniti vaš prostor čisto in urejeno!

3. Uporaba : Rjuhe, rjuhe, Brisače, Odeje, Oblačila, Plišastih Igrač in še Več!

Specifikacije:

1. Material: PE + PA

2. Velikost:56x80cm / 80 x100cm

3. Barva: Modra

Paket je vključeno:

4 KOS 56x80cm Vakuumsko vrečko/ 4 KOS 80 x100cm Vakuumsko vrečko

Uporabite opomba:

1. Ko v uporabi, prosim, ne dal oster diamond predmetov, bi se izognili praskanje plastično zaviti.

2. Ko v uporabi, prosim, ne izvlecite gume ventil, izognili zračnih dobili nazaj.

3. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo torbe je enako, kot je prikazano na sliki.Vsi izmed njih so vzeli sami.Hvala!

Pošiljke: 1.Če je blago v tranzitu, ki se je izgubila.Ne skrbite!Mi bomo poslali novega za vas! 2.Če je predmet, ki ga prejmete, je zdrobljen ali nepopolna.Ne skrbite!Pošlji sliko, kar prejmete, nam,vam bomo poslali novega za vas! 3.100% denar nazaj garancije zadovoljstva!Od izdelave do funkcijo za karkoli drugega, želimo biti popolnoma zadovoljni - ali pa nam lahko vrnete torbe in bomo vračilo denarja!Ste vzeli nobenega tveganja za naročanje danes!Povratne informacije: Smo zavzema za popolno zadovoljstvo strank in želite, da bi vam najboljše doživetje spletnega nakupovanja.Če iz kakršnih koli razlogov ste nezadovoljni z nakupom ali naše storitve, prosimo vas, da nam vedeti, preden zapusti fizično ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti problem.Ste morda, kot so:

Oznake: bar gina, vakuumsko vrečko, tkanine, vakuum, vrečko compress, sac sous vide, f set, vacum vrečko, vivo y66 zamenjava, vreča prazna, sac a vide

Uporaba Oblačila
Blagovna Znamka taili
Uporablja Prostor Omaro
Številka Modela BL56-4
Vrsta Shranjevanje Vrečk
vzorec Ravno Tip
Debelina 6 žice
Zmogljivosti 120ml
Material PA+PE
Značilnosti Vodotesno / Protibakterijsko / Brez vonja
Izdelek Drugo
Oblika Kvadratni
Funkcija Zložljiva
Obrazec Vrečko Stiskanja, Vrsta
Velikost 01 56*80 cm
Specifikacija Other

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi