100 kos 12 mm Flavta blazine kakovostno Dober material

€24.86

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

100 kos 12 mm Flavta blazine kakovostno Dober material

Material: karton, čutil, mehur

Dostava

Elementi bodo poslali v roku 1 do 2 delovnih dni po plačilu prejeli.

Uporabili bomo china Post Zraka Poštnih Storitev ( To ponavadi traja 10 do 21 dni in da se dlivered po vaši lokalni Pošti!)

V nekaterih državah se lahko le 10 do 20 dni za dobavo, kot so ZDA , velika britanija, Avstralija , Kanada , Nova Zelandija, Španija in itd.

Vendar pa v nekaterih državah lahko traja malo dlje, kot so Francija, Italija, Brazilija, Ukrajine, Rusije in itd.

Združene države amerike, Kanado, Združeno Kraljestvo: 10 Do 20 delovnih dni

Francija,Španija,Nemčija: 15-25 delovnih dni

Avstralija: 10 do 20 delovnih dni

Brazilija,Italija: 20-35 delovnih dni

Druge Države: 10-40 delovnih dni

Dobavni rok odvisna od številnih razlogov, kot so carinska.

Trgovine zahteva do 2 delovnih dni za obdelavo vašega naročila.Poleg tega, Če plačujete prek e-preverite z uporabo PayPal, vaše naročilo ne more biti proces do plačila očiščeno preko PayPal.

Zanje, Kupec, prosimo, da se bolnik za pakete!Hvala vam za vaše razumevanje.

Če traja predolgo in čas, ki ga še vedno ne prejme paket, ki ga lahko izgubi, po pošti ali se zapleni s carino.Najprej obrnite na nas, preden ste odšli na negativne povratne informacije, nam, bomo poskušali naši moči, da reši težave, med dostava!

PS: čas Počitnic dostava lahko zamuja, včasih!!

Vrnitev

Naša Trgovina ponuja 14 dni (od kupca prejeli) donosnost in tečajne politike.Če niste 100% zadovoljiti z naših izdelkov, lahko jih mora vrniti v roku 14 dni za polno nadomestilo (Cena+prevozni stroški,prevozni nazaj pristojbine, ki ne vključuje) ali za izmenjavo.Bomo ladja zamenjavo, ko smo prejeli in obdelali vrne predmet(ov).Če boste zahtevo za vračilo, vas bomo o tem obvestili preko E-pošte o vašem povračilu ko bomo prejeli in obdelali vrne predmet(ov).

Povratne informacije

Bomo zaradi vsak kupcev pozitivne povratne informacije in bomo pustite povratne informacije, da vam za naročila, ki so končali in imajo levi pozitivne povratne informacije za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije, želimo si, da bi priložnost, da popravi vse težave.

Ko boste prejeli vaš element , prosim, pustite pozitivne povratne informacije , se zanašamo na vas za naše dobro ime !

HVALA !SREČNO !

Oznake: čebelji kostum vzorec, čebela električni grelec, čebela ogrlica neprevlečeni, čebela platno silikona, čebela okras vrtu, čebela stranka papir pokal, čebelarstvo čebelarstvo kletko, čebela prijazno grmovje, čebela crossbody ženske

Blagovna Znamka yuge

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi