Novo za Acer Aspire 5520G 5920G 6530G 6920G Prenosni PC ATI Mobility Radeon HD 3650 HD3650 256MB DDR3 MXM II Grafika grafično Kartico

€48.91

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naše prednosti

Lahko vam najboljše cene, ki temelji na enakih pogojih naše osebje nenehno preveri naše cene pred našo konkurenco, da se zagotovi ponujamo naše izdelke po najnižjih cenah.

Oznake in slog šifra so 100% pravilni.

Vse naše dele, gredo skozi več faz strogo testiranje, da se zagotovi, da so v 100% delovnih nalog.Vse naše dele jamči, da ne bo DOA (Mrtvih ob Prihodu).

Imamo dogovor z nekaj mednarodnih express corporation,bo blago odpremljeno v roku 3 dni po tem, ko smo prejeli vaše plačilo,in parcelo bodo dosegli svoj strani približno 3 delajo.

Dostava informacije

1.Mi ladje po vsem Svetu.

2.Izdelki so poslane z HongKong Post Air Mail.DHL,EMS.ali Ups dostava.

HongKong Post Air Mail (sledenje #), 10~25 delovnih dni (nekateri območju lahko traja okoli 1 mesec)

Express (DHL, Fedex, UPS), 3~5 dni; EMS traja 5~7 delovnih dni, lahko na nekaterih področjih lahko traja več dni.

to ponavadi traja 2-5 delovnih dni za dostavo.Predmeti so večinoma prihajajo ven naslednji delovni dan po plačilu, je bila preverjena (sobota&Nedelja.izključeni)

3.Smo običajno ladja na naslov za dostavo, ki ste se prijavili na www.atticus.si , če želite spremeniti vaš naslov za dostavo, vas prosimo, pišite v času.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Vrnitev in stik z nami

1.Z veseljem bomo sprejeli vrniti, če je vse v okvari,poškodovan ali napačno predstavlja elemente v roku 14 dni. (po datumu, ko je prejel).

2.Zamenjave ali povračila, bo poskrbljeno za vse proizvode z napako vrne, kupec plačati vrnitev stroškov in smo plačali obnavljajo pristojbina.

3.Vse proizvode z napako, mora obrnite na nas, preden se vrnete.

4.Vse garancije za 45 dni (Garancija neveljavna, če garancija nalepka odstranjena).

Povratne informacije

Naša prva naloga je, pazite, da ste popolnoma zadovoljni z nakupom.

Če ste zadovoljni z dele, ki ste jih kupili, prosimo, vzemite si trenutek, da nam dobre povratne informacije.Vaše pozitivne povratne informacije so zelo cenjeno!

Če se ne bodo zadovoljili z deli, ki ste jih prejeli, prosim, NE NAM NEGATIVNIH komentarjev!Stik z nami prvič, da odpravite težavo.z veseljem vam bomo pomagali.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi v zvezi element, ki ste ga kupili, ali o predmetu, ki bi jih radi kupujejo, mi Prosim email skozi "TradeManager" ali "e-poštna Sporočila", bomo odgovor boste v roku 24 ur.

Naše ure so od ponedeljka do nedelje 8. do 6 PM EST.

wechat:Kai-Polno

Oznake: 4 GB DDR3, bralnik kartic sd, Acer, gtx mxm, hd6770, pomnilnik ddr3 16 gb, pci express x16, palit grafične kartice, amd rx, amd video

Funtion HDMI je združljiv/Card Reader
Številka Modela hd3650
Blagovna Znamka ESHAKHARE
STANDARD USB 2.0
Dolžina 150cm
Plug standard AU
Vrata 2
Izhodni Vmesnik Tip DP
Paket Da,
Grafični Čip Modeli hd3650
Vrsta Vmesnika USB 3.0

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi