Avto rep svetlobe plating okvir, zadaj rep svetlobni okrasni okvir za Suzuki VITARA SUZUKI 2000

€15.52

€21.55

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1. Če niste zadovoljni, iz katerega koli razloga, prosim, ne mudi zapustiti negativnih / nevtralna povratne informacije.Smo trdo delati, da se zagotovi, da VSAKA STRANKA je 100% ZADOVOLJNI in rešiti vsak problem za vas in za vedno pusti pozitivne povratne informacije za vse naše stranke.

2. Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 DSR računov.

PLAČILO:

1. Prosimo, prepričajte se, da vam ponudimo prave informacije za dostavo preden ste plačali,ime, priimek in telefonska številka je zelo pomembno.

2. Plačilo bo varno deponiran v Depozitni in izdal, da nam šele, ko jih potrdi dostavo.

POŠILJKE:

1. Naročila se obdelujejo v roku 2 dni po plačilu in preverjanja.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš poštni naslov.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Čas dostave je Med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd.) morda dlje, kot normalno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

5. Če ne boste prejeli paket po poteku roka, prosimo, obrnite na nas in prosim, ne odprete primeru,, bomo poskušali naši moči, da spremljate ta, sledenje podrobnosti za vas.

6. Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčnimi ali nižje uvozne dajatve, bomo izražajo nižjo vrednost, če vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

VRNITEV KUPNINE:

1.Če je predmet, ki ni primerna za vaš avto ali poškodovan v tranzitu, so vam 7 dni v stik z nami od datuma, ko jo je prejel.Pomagali vam bomo zamenjavo ali vračilo kupnine.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v ORIGINALNI embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje.

Oznake: kralj suzuki vitara dodatki, emblem mitsubishi lancer, suzuki vitara rep, suzuki grand vitara zamenjava dodatki, din suzuki grand nomade, suzuki vitara, suzuki grand vitara leto 2005 dodatki, vitara, tapete hiunday, vetrobransko steklo suzuki vitara 2020

Element Širina 20cm
Material ABS
Količina Nekaj
Ime Modela VITARA -WDK
Postavka Vrsta Krom Styling
Postavka Dolžina 33cm
Model Leto 2000
Model suzuki vitara
Leto 2000
Element Teža 0.2kg
Modela Avtomobila Suzuki VITARA
Postavka Višina 10cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi