OT&T Kozmetični Napihniti Nastavite 2pcs Ličila Mešalnik Mehko Vodo Puff Professional Makeup Gobica za Temelj Smetana v Prahu Korektor Blush

€3.73

€7.46

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1. Prijazen do kože Goba Material, ki je Posebej izbrana super mehko kožo prijazno goba materiala, elastičnost, je mehko, tudi če občutljiva, mišice na obrazu so se dotaknil, kot so perje.

2. Gourd Styling - natančneje gourd styling za ličila obraz, primeren za vozni ličila, z več tudi ličila, z vgradne design v sredini, ki se lahko uporablja enakomerno na temelju brado.

3. To Postane Večji, Ko so Izpostavljeni Vode - Ko postane večji, območje ličila jajce bo večji, in ličila jajce bodo mehkejše, in nekoliko vlažno površino lahko širše občinstvo in znanja ličila bolj udobno.

4. Low Density-gostota luknje, je majhna, v prahu le, ostane na površini in ne vstopi v notranjosti, drago tekočo podlago, je treba levo na obrazu!

5. Ni Enostavno, da Plesni - Enostavno, da se posuši po mokro vodo, plesni in vonj odporni, bolj prijazna do akne in občutljivo kožo.

6. Dve Barv So na Voljo - Zelo srčkan ponudbe roza, napredno in lep peacock blue.

Oznake: goba puff ličila, puff mačka ličila, mešalnik barve, 0 ličila goba, lepoto ličila set, kozmetični mešalnik, Kozmetični Napihniti, lava ličila goba, ateist t, obrvi mešalnik

Poreklo CN(Izvora)
Število Kosov Combo
Funkcija 1 Mešanje goba ličila
Material Ličila goba
Blagovna Znamka OT&T
Številka Modela OT618
Obraza ličila gobice Kozmetični Napihniti
Količina 2pcs
Velikost 59*46*43
Postavka Vrsta Kozmetični Napihniti
Funkcija 2 strokovno ličila goba
kozmetika za obraz kozmetika za ženske

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi