MANILAI Geometrijske Kovin Zapestnice, Bangles Za Ženske Nezakonitih Zlitine Izjavo Hlačnice Bangle Trend Nakit 2020 Nova

€5.79

€7.24

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Plačilo:

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Hvala, ker ste.

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, vam ponujamo najboljšo storitev.

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na red ali trademanager ali nam pišite.Bomo poskušali naše najboljše, da odgovor se vam v 12 urah.Hvala za vašo podporo !

Uživajte vaše nakupovanje!!!

Oznake: jewelri, zapestnica hlačnice, izjava necklac, zapestnica hlačnice ženske, uho, nakit izjavo, izjava, močen ogrlica izjavo, modni nakit, uho izjavo, manilai ogrlica

Slog zapestnice bangles za Ženske
Slog 3 zapestnice za ženske
Slog 4 Zapestnice, Zapestnice
Velikost Diameter
Teža 57Grams
Blagovna Znamka MANILAI
Stil 2 punk bangles
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Nastavitev Vrste Napetosti, Ki Gori
Prevleka Zlato barvo
Številka Modela BL742
barve zlato, srebro
Material ZLITINE
Fine ali Moda Moda
Priložnosti Obletnica Posla Darilo Stranko Poroko Počitnice
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Zapestnice Tip Bangles
Obliko\vzorec KRŠKO
Spol ŽENSKE

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi