Eleganten 3D Jjeza Oblačila Hoodies V Različnih Stilov, Da Izberete Velikost XS-6XL Kul Psi za Majhne, Velike Pse Kuža Oblačila Oblačila

€4.45

€5.56

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Eleganten 3D Jjeza Oblačila Hoodies V Različnih Stilov, Da Izberete Velikost XS-6XL Kul Psi za Majhne, Velike Pse Kuža Oblačila Oblačila

Blagovna Znamka: Speedy Za Hišne Živali

Vzorec: Srčkan

Funkcija:

1. Modno Oblikovanje: edinstvena zasnova to hoodie uporablja je 3D tiskanja, zaradi česar vzorcev na hoodie poglej modi in stereo.

2.Luksuzni materiali: T njegov pulover s kapuco je izdelan iz visoko kakovostnih dacron, ki je bila uporabljena za proizvodnjo navzdol jakno za človeka.Lahek in udoben, so tudi prednosti te hoodie.

3.Enostavno nositi , trdi, da pade off: ni gumbi in trakov, uporabljeni v tem hoodie, ki zagotavlja, da je težko padel, ko vaš pes se premika.

4.PAS LUKNJO - pas luknjo hranijo v sredini vratu za pasje.

5.Stroj za pranje in za lase: To hoodie je tako pralni stroj in ročno stroj, je na voljo tudi za lase ter linijo za lase.

Če vas zanimajo naši izdelki, in boste imeli kakršne koli težave z njim, se lahko obrnete na nas s trgovino manager, e-pošta in telefon.

Sprejemamo naslednje plačilne metode:

1. Alipay(Depozitni)

2. Bančno Nakazilo

Prosimo, pišite nam, da bi dobili informacije

Bančno Nakazilo, način plačila, bo potrebno dodati $25.00 na vaše skupaj za banke nadomestilo za transakcijo, ki

1. Ste predmet, ki bodo dobavljeni z China Post Air Mail 5-7 delovnih dneh po prejemu plačila ali Nerešenih

Plačilo izbrisani.

2. Prejmete predmet naj bi 15-45 delovnih dni.(To je odvisno od ladijskega način, prav tako je treba razmisliti o Nenadzorovanih dejavnikov)

3. Če želite prejeti predmet hitreje, lahko izberete druge pošiljke, kot so EMS, Fedex, vendar EMS, Fedex, so dražji od Kitajske Post Air Mail, in preden bi element, se obrnite na nas prvič,

in smo morali dodati razlika v ceni.

V nasprotnem primeru ne bi poslati predmet, ga.Hvala vam, ker ste v svetovanje.

1. Dovoljujemo izmenjavo element, če ste nezadovoljni z izdelkom,

ampak moral bi nas v roku 7 dni in vrnili v roku 10 dni od datuma, ki ste jih prejeli.

2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s shippingtracking številko.In tudi vi bi nam povejte razlog za vrnitev.

3. Povratni prevoz plača kupec.

Povratne informacije so za nas zelo pomembni, tako da, če ste prejeli izdelek in zadovoljen z njim, prosim, pustite pozitivne povratne informacije (5 Zvezdic).

Oznake: postelja za psa, hoodie 3d dekleta pes, podajalnik za hišne živali, 3d hokej hoodie, huawei pes 3d, kitajski priložnostne obrabe, 3d hoodie luknja, 7xl obleko plus velikost, aqua jjeza, pes suppli

Vrsta Psi
Sezona Vse letne čase
Material Poliester
Slog Novost
Številka Modela AYC0094/AYC0095/AYC0096/AYC0097/AYC0098/AYC0099/AYC0100
Blagovna Znamka Hitro jjeza

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi