AKASO Pogumen 4 delovanje fotoaparata Ultra HD 4K WiFi 2.0" 170D 20MP Podvodni Nepremočljiva Čelada Cam Kamera Šport Cam

€66.30

€94.72

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacije: Nastavljiv zorni kot/ Vodotesno Ohišje/ Daljinski upravljalnik/ WiFi Control/ Zanke Snemanje/ Časovni Zamik/ Snemanje Zvoka/ WDR/ Potapljanje Način/ Zaznavanje Gibanja/ Anti-Tresenje/ Avto DVR Način/ Počil Photo/ Mikro vrata USB/HDMI Čas Snemanja: Vsaka baterija za 1080P/Približno 90 minut, 4K/2K/Približno 60 min . Topel Nasvet: Priporočamo, da uporabite max 64gb class 10 micro sd kartico.Prosimo, formatirajte kartico (ni priložena) v fotoaparat, se pred uporabo.

Kaj je v Škatli:

1x AKASO Pogumen, 4 Kamere

1x 2.4 G Oddaljeni Contro

2x 1050mAh Baterije

1x Vodotesno Ohišje

1x Stojalo za Kolesa

7x Gori

2x Posnetek

1x Čelada Nosilci

1x Povoji

5x Tethers

1x Zaščitno Backdo

Smart Vrtavka za Anti-tresenje

Buit-v elektronski stabilizator slike, pa vrtavka na pri snemanju videa če želite, da vaš video veliko bolj gladko.Obrnite anti-tresenje na ob sliko, če želite, da je slika bolj jasna.

Kapitan Vsak Trenutke Svojega Življenja

AKASO Pogumen 4 delovanje fotoaparata značilnosti ultra HD 4K 24 okvirjev na sekundo & 2K 30fps video snemanje, 20MP.To je neverjetno darilo za vaše prijatelje in družino, tudi sami.Idealen za šport na prostem in podvodnih športov, kot so kolesarjenje, motociklizma, smučanje na vodi, potapljanje, surfanje, snorkelin in tako naprej.

Urejanje in Souporabo Videa Prosto

Enostavno odprete kamero, wifi in ga povežite z mobilno ali tablični računalnik z aplikacijo Camking.To vam omogoča, da spremljate v realnem času, pregled video posnetke/fotografije na mobilni telefon in takoj delite na socialnih medijih.Še več, ta fotoaparat priključite na računalnik s kablom USB, da lahko prenašate vaše celotno datoteke, ali pa preprosto priključite šport cam neposredno v vaš TELEVIZOR s kablom HDMI.

Uživajte v Neverjetno Podvodni Svet

S trdimi, vodotesno ohišje, ki omogoča fotografiranje do 30 metrov pod vodo.Odprite potapljanje način nastavitev, se lahko filter rdeče svetlobe pod vodo.

Nič Več Proračunov o baterijah In Montažo Opreme

Prihaja z 2 polnilna 1050mAh baterije.Vsaka baterija je mogoče zapisati do 90 minut.Skupaj z dodatki, komplet, ki je tudi združljiv z večino fotoaparatov celo Gopro.

Oznake: 4k delovanje fotoaparata, pojdi rpo, xiaomi mijia 4k delovanje fotoaparata selfie, yi 4k kamera akcija, stolpec akaso, sj7 sjcam, akaso pogumen, action cam, akaso pogumen 7, 270 pro

Nepremočljiva Da,
Stabilizacija Slike Elektronsko Stabilizacijo Slike
Glavni Procesor ( Največ HD Podpora) Allwinner V3 (1080P/60FPS)
NFC Podpora No
Velikost Zaslona 2.0"
Podpora WIFI Da,
Številka Modela akaso pogumen 4
Največja Vrednost Zaslonke Drugo
Zaslon Na Dotik No
Bluetooth Podpora, No
Zmogljivost baterije Drugo
Vgrajen Pomnilnik Velikost Ne
Blagovna Znamka AKASO
Uporaba Potapljanje
Učinkovito Milijona Slikovnih Pik O 20MP
Dodatne Funkcije Motion jpeg
HDMI-Izhod združljiv Da,
Paket Da,
Daljinski Upravljalnik Podporo Da,
Širokokotni 170°
Teža 201g-300g
Funkcija NightShot Da,
slikovni Senzor Drugi SONY Serije
Zaslon Da,
Glasnost Drugo
Vrsta Pomnilniške Kartice MicroSD / TF
Memory Card Podpora 64 G

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi