Merilnik Retro Proge Mozaik 1 Kos/veliko 150*50 cm Brocade Tkanine, Druge Navaden Keper Za Šivanje Oblačil, Posteljnine, Quilting,

€7.04

€7.11

-0 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

42296 Bombažne tkanine

1 kos/veliko 150*50 cm Retro etnične proge Serije bombažne tkanine meter flat sew poceni meter bombažne tkanine mozaik Ime Proizvoda: bombažne tkanine maščobe četrtletju snop ---cvetlični,pika,risanka vzorec Material: 100% bombaž.Tanke, primerne za punčko oblačila,tilda,obrti šivanje,krpanje,scrapbooking in drugih skupnih DIY projektov.Barve: kot prikazano sliko,1 Retro etnične proge Serije modelov zbirko.Velikost: 1piece= 150 cm*50 cm(cut z roko , zato +-2 cm napaka) .Funkcije: Eco-prijazen tiska, primerne za mozaik,blazine, prevleke, vrečke,preproge, predpasniki, obrti, domači mehko dekoracijo, vrste DIY projektov.tekstilni,bombažne tkanine, meter,tkiva, za mozaik,etnične tkanine,letnik tkanine Opomba: če želite naročiti več kot 1quantity,tkanine, bo ne cut.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko vzrok za nekaj drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd., Vendar če menite, da je izdelek prejeli v napačne barve nas kontaktirajte.

Cena

Dobiček postavke v moji trgovini je zelo majhna, že ,za mala naročila,prosimo, da ne pogaja o ceni, Če ste naročilo big prosim, da me kontaktirate za ceno in pogoje.

Dostava

1,smo ladjo vseh naših predmetov po vsem svetu v 7 dan po kitajskem post air mail/HK post air Mail/E-pcacket .To ponavadi traja 15-25 dni, da pridejo.

2,Včasih pa lahko traja do 4-12 tednov zaradi strogih po meri pregled.

3.Naša cena ne vključuje 0es,DDV,ali drugih skritih stroškov,Če nas boste potrebovali na 0 package kot 0 ali 0 z 0 0 zagotoviti plačate 0 0,prosimo, povejte nam,ali se bomo 0 0 0 .

4,Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, ko vam bo, da.Nismo responsable za dostavo okvare zaradi napačnega naslova, ki ga pustimo, da nas whe naročanje.Izraz Storitev 1.100% kupcev Zadovoljstvo Zagotovljeno 2. Poškodovano ali manjkajoč element.Prosimo, obrnite na nas s 7 dni za zamenjave ali povračila, Prosimo ne odpirajte spora brez komunikacije 3. Uporablja element ali umetnih škoda ni bila sprejeta. 4. Prosimo, da izdelek v prvotno stanje in slikala kot dokaz za vračilo 5. Če potrebujete za vračilo, se obrnite na nas, da bi razpravljali o najboljših rešitev za vaše težave, najprej, preden odpremo vrne element. 6. Stroški poštnine za vračilo izdelka(ali za vračilo denarja ali exchage) so kupca odgovornost. 7. Nadomestilo bo odpremljeno po prejemu vrnjenega artikla.Povratne informacije 1. Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in Celotno storitev, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in posvetlite 5 zvezdic za nas. 2. Če obstaja kakršen koli problem z nakupom.Prosimo, da stopite v stik pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.Hvala za vaše razumevanje.

Oznake: realtree quilting tkanine, tkanine, prodajo, , bombažne tkanine trak, tkanine v meter, Tkanine, Bombažne Tkanine, tkanine, mozaik, morska deklica quilting tkanine, modra bombažna tkanina, sivka quilting tkanine

Vrsta Kepra
Pletene Tip warp
Slog Navaden
Design Retro etnične proge
Vrsta Izdelka Druge Tkanine
Tehnika Tkanine
Funkcija Okolju Prijazno
Širina 150cm
Netkani Tehnika Vročega Zraka Skozi
Brezplačna Dostava brezplačna dostava za 68 držav
Blagovna Znamka SMTA
Package Vsebino 1pieces
Material 100% Bombaž
Velikost 150cmx50cm/piece
Antilop Tkanine Vrsto tilda,mozaik,scrapbooking,obrti šivanje projektov
vzorec TISKANE
Uporaba za šivanje oblačil, posteljnine, quilting, mozaik, obrti,tkanine, tkanine,
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi