Polnilna 15000LM XML T6 LED MTB Kolesarske Luči Kolo Spredaj+Zadaj Smerniki

€3.32

€4.42

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

PROIZVODNJA OPIS

Prednji Luči:

Ta element je izdelan z premije aluminij zlitine za trpežne in trajne uporabe.Ta super svetla kolo sprednje luči se ne uporablja le kot vodja svetlobe v temno noč, pa tudi se lahko uporablja kot opozorilna lučka, da pomaga ustvariti varno vožnjo okolje.

Značilnosti:

- VISOKO INTENZIVNOST SVETLOSTI in NASTAVLJIV 3-NAČINI: Visoko učinkovitost in Visoko svetlost in odražajo na dolge razdalje z nastavljiv multi-mode: High mode, Nizko način, Kolesarske luči Strobe način.

- USB za POLNJENJE Z DOLGO TEČI ČAS: USB Polnilne Smart Touch Stikalo Izposoja Žarometov, vgrajena baterija, Večje zmogljivosti do 3000mAh.

- VEČKRATNA ZAŠČITA DESIGN: Nepremočljiva in eksplozijam design z IP65 nepremočljiva design.Več varstvo načrta, vključno z zaščito za nad-tekoče, nad-odvajanje, obremenjenost, in kratkega stika, jih je mogoče prilagoditi za vse vrste vremena.

- ENOSTAVNA NAMESTITEV in Vsestranska Uporaba: Enostaven za namestitev, ne razstavljajte in izvaja kot flaslight.Integrirana, Praktičen, Zanesljiv in Trajen, Varčevanje z Energijo, Priročno s indestructibly zgrajena kolo glave luči za potovanja, gore, hojo in vožnjo.

Specifikacija:

- Barva: Zlata/Črna

- Material: Aluminij zlitine

- LED: XML T6 LED

- Nepremočljiva stopnja: IP65

- Material: Aluminij Zlitine

- 3 Načini: Visoko-Nizko-Strobe

- Powered by: Vgrajeno Baterijo 3000mAh 3,7 V

Zadnje Luči:

Ta postavka je polnilna kolesa, LED luči.Vgrajena Litijeva baterija z 4 različnih načinov svetlobe.In z nepremočljiva design, bi si jahanje svobodno ne glede na dež.Lahko enostavno namesti na kolo rep, da bi nekaj užitek za vaš pogon in poveča varnost vožnje.

Vklopite stikalo na 2-3 sekund, nato pa lahko dela dobro in normalno.

Značilnosti:

- Barva LED: Rdeča

- Način: 4 načini. (konstanta,počasi flash,eksplozije, lash in bliskavico v redu)

- Svetlost: 15000 lumnov

- Montaža Namestitev: izposoja sedežna opora

- Primerno za Premer Cevi:12-34 mm

- Visoka kakovost notranjih litij baterija,potrebujete le približno 2 ur, da se popolnoma napolnite, ko se uporablja za približno 12 ur.

- USB za polnjenje izposoja luč in auto cut off, ko je polna.

- Super nepremočljiva,da ste jahanje svobodno ne glede na dež.

Oznake: 15000lm, izposoja kroglice luči, čip cob led, 9-palčni led, kolesarski razsvetljavo za ponovno polnjenje t6, 22 inch bike, kolo mtb, e skuter led, izposoja t6 ponovno polnjenje, skied kolesarske luči

Številka Modela T6
Blagovna Znamka NoEnName_Null

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi