Nosorogovo Bling Gumbe, ki Na Cvet Center 10 MM Srebrna Barva Ravno Nazaj 100 KOZARCEV/Veliko KD20

€12.31

€13.68

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dostava: Najbolj naročila, bo poslana v roku 3-5 delovnih dni po plačilu potrditev. "Brezplačna Dostava" elementov bo objavil china post zraka pošta ali e-paket, kot običajno,predmete, ki bi lahko preveri in bager na spletu.In mi bomo poslali po EMS ali DHL, če kupite ne manj kot 120dollar v celoti.Pogoji prodaje: prosim, vas Prosimo, da nas kontaktirate, če ne boste zadovoljni z nakupom.Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Zagotavljamo vam, da storijo enako za vas.Najprej obrnite na nas pred tem, da non-pozitivne povratne informacije.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.In po meri dolžnost je na vaši strani, če se zgodi.Politika glede vračil: bomo potrudili, da služijo naši vsako stranko najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.

Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.

Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

Oznake: veliko bleščica, chrysoprase panda, gumb strass, gumb crystal, zlati bleščica, lok chrysoprase, bling obrti, gumb dekor, bleščica za prodajo, gumb biser

Vrsta Izdelka Gumbi
Blagovna Znamka Kralj Zmaj
Dekoracijo Okrasnih
Material Kovine
Funkcija Ne Vsebuje Niklja
Slog flatback
Oblika KROG
Kovina Tip cinkove Zlitine
Številka Modela KD20
Tehnika Prevleka
Gumb Vrsta 2-Luknje Gumb

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi