E-Kolo Palec Dušilke Digitalni LCD Napetost Akumulatorja Prikaže Stikalo Električna Vozila Prikaz Preklopite Ročico Prst Palec Plin

€6.49

€9.28

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnost: 1. Ne glede na to, svinčene baterije, litijeve baterije, vode, baterij, suhe baterije.

2. Vse vrste električnih vozil (12V, da 99V) je mogoče samodejno identificirati in prikazani v realnem času.

3. Skozi napetost številko ugotovi krivda za električna vozila, dvakrat rezultat s pol truda.

4. Z vklopom v realnem času vrednost napetosti lahko natančno določi količino preostalega moči, primeren za stranke, za vožnjo.

5. V realnem času vrednost napetosti lahko natančno presoditi, ali litijeva baterija je poškodovana.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: E-Kolo Napetost Zaslon

Material: plastika

Barva: kot prikazano sliko

Model: serija (5V-99V samodejno prepoznavanje električnih vozil napetost)

Učinkovitost: 98% ali več

Dvorana razred: linearni dvorani visoko kakovostne gume uvožene LED digitalni zaslon lučka

Delovna napetost: obrnite DC0.8V-4,2 V

Moč zaslon: ne glede na to, svinčene baterije, litijeve baterije, ne glede na to, napetost, je mogoče samodejno identificirati (12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V električna vozila, ki se lahko neposredno uporabljajo, nekaj 84V električna vozila, ki se lahko uporablja)

Količina: 1 kos

Specifikacija: električna vozila splošni dodatki

Terminal dolžina: 2m privzeto

Zelena je za plin dvorani signal, rdeče žice, je za plin +5V, črna negativna žica; povežite po krmilnik funkcije žice, U lahko ne samo ujemajo isto barvo žice, če narobe povezana tako, da bo škoda vaše krmilnik in dušilke.

4 žice : rumena je za napetost prikaz žice, povezovanje z električno kolo moč pozitivne.

5 žic: modro žico priključite s krmilnik za vklop / zaklepanje izhod žice, rumeno žico povezan s krmilnikom električnega stikala vnos žice moč pozitivne,

6 žice ; rumena povezan z močjo pozitivnih, modro žico in beli se je funkcija žice(lahko deluje kot povratne stikalo, rog stikalo, križarjenje stikalo, moč zaklepanje in tako naprej)

7 žic: rumena povezan z močjo pozitivnih, modra je delež žice, na sredini orodje za 3 prestave , bela visoki prestavi, brown je nizka prestavi.

Zgoraj je skupna napeljava način, če je potrebno, narejene, da bi povežite z prodajalec.

Baterija pamet:

Za ta prikaz Baterije je izmerilo podjetje napetost.ta plin lahko delo za katero koli električno kolo pod 84v z svinčevih baterijo, litijevo baterijo, vode in za baterije, suho testo in tako naprej.Dušilke s samodejno prepoznavanje napetosti.Zaradi razlike baterije material, baterije pogoji ( nov ali star ),upravljavec podatkov , napetost akumulatorja reakcija bo, ki se razlikuje, zato podatki spodnji bo odstopanja.Stranke prosimo, preverite glede na vaše baterije, da bi dobili baterija podatkov.

Delovanje Navodilo:

Napetost digitalni zaslon vklopiti, da se popolnoma nadomestiti analogni moč vklopite zaslon, 12V, da 84V ev samodejno identifikacijo, v realnem času, prikaz napetosti, točna sodba baterije, priročen, praktičen.

1. V realnem času vrednost napetosti se lahko uporablja za natančno sodnika preostalo količino električne energije, ki je primerna za stranke, za vožnjo!

2, z vrtenjem v realnem času vrednost napetosti lahko natančno določi, ali je za litijeve baterije škodo, priročno po prodaji!

3, z vklopom napetosti vrednost, lahko sodnik kakovosti litijevo baterijo, primerno za tovarno za nakup usposobljeni za litijeve baterije!

4, samodejno prepoznavanje napetosti pod 100V električna vozila, je lahko splošno, primerno za tovarniških naročil, prihranite stroške kapitala in stroški upravljanja!5. Obstajajo le 4 žice za navadne električne zaslon, ki je primerna za delavce, ki jih želite namestiti in prihranite čas.

Opomba:

Non-strokovno vgradnjo prosimo, bodite pozorni na linijo zaporedju, ne priključujte na napačno črto, sicer pa je enostavno povzroči dvorani in LED cev opekline.

Osnovni parametri: glede na različne baterije materialov, starih in novih, različnih serij, število napetost v bo drugačen, prosimo preizkusite nekaj krat, lahko dobite za električna vozila baterije parametrov.

Za 12v električno kolo, največja napetost je približno 12,6 v, mini je o 9v ali višje,

Za 24 električno kolo, največja napetost je o 29.4 v, mini je o 21v ali višje,

Za 36v električno kolo, največja napetost je o 42v, mini je o 29v ali višje,

Za 48v električno kolo, največja napetost je o 54.6 v, /58.8 v, mini je o največ 40v ali višje,

Za 60v električno kolo, največja napetost je o 72v, mini je o 49v ali višje,

Za 72v električno kolo, največja napetost je o 84v, mini je o 60v ali višje,

Za druge električno kolo z višjo napetost je treba voltmeter nameščen.

Način namestitve: 3 žice, rdeča za pozitivno, črno za negativne, zelena za signal, in rumena za pozitivno.

Kako ohraniti litijeva baterija:

Ker litijeva baterija ima različne materiale (ternary litijeve baterije, litijeve manganate baterijo litij-železo fosfat baterije), zato ne moremo dati natančnega števila za merjenje ravnotežja raven napolnjenosti baterije.Stranke prosimo, ukrep preostalo raven napolnjenosti baterije, glede na vaše baterije prikaz in maksimalno napetost številko.Običajno prosim napolnite, ko je 30%, levo, in se konča polnjenjem, ko doseže do 80% baterije.To je najboljše za baterijo.Vse litijeve baterije ni pomnilnik, lahko polnite kadarkoli, uporabite kadarkoli, da ne bo vplivalo na življenjsko dobo baterije.Prosim, ne povečanih stroškov ali overdischarge.Prosimo, popolnoma napolnite in izpraznite za vsaka dva meseca, da bo ohraniti baterijo na največ.

Package Seznam: 1 x E-Kolo Napetost Zaslon

Oznake: električni plin, izposoja zaslon, 36v plin, električno kolo plina ročaj, kolo zaslon, kolo električni plin, 48V LCD, 48v zaslon, throttl, zaslon za električno kolo lcd

Vrsta Zaslon
Blagovna Znamka cikel pas

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi