Novo Za Kubota V2203-DI Remont Kit STD Neposredno Vbrizgavanje L4350DT R510 Traktorja

€356.43

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Informacije:

Obnovo Kit

Na Zalogi

Del Modela: Kubota V2203-DI

Aplikacija(referenca) :

Kubota V2203-DI

Ta postavka vključuje: 1 komplet Polno Tesnilo set 4 kos Linijskih Valj/Rokav 1 pc Kovinski ročične gredi 4 set Neposredno Vbrizgavanje z Batnimi motorji (zatiči, circlips) (STD) 4 set Batni Obroček (STD) 4 set Batne pin tulko 1 nastavite ročične gredi ležaja 1 nastavite Povezavo Palico nosijo 1 nastavite Potisne Podložke (STD) 4 kosov Sesalnih Ventilov 4 kos Izpušnih Ventilov 8 kos Ventil Vodnika 8 kos Sedeža Ventila

kot je prikazano sliko

Garancija:1 Leto

Garancijske Informacije:

Vse motnje / ne-delovanje deli se lahko vrnil za vračilo denarja v 365 dneh od izvirnega datuma nakupa.Pišite nam preko e-pošte ali www.atticus.si messaging system (prednost) za navodila, kot se vračajo element.Vsi vrnejo deli, ki so prirejena / poškodovan / modificirani ali nepopolne se ne vrača in se bo vrnil v stranko, kot je, in kot taka nadomestila ne bo izdal.

Vse nove / neuporabljeni deli se lahko vrnil za vračilo v 30 dneh od nakupa.Stroški pošiljanja niso vračljiva.Kupec je odgovoren za stroške dostave, za vrnitev predmeta, razen če vrnitev razlog je rezultat dostava napaka na našem imenu.

Dostava Informacije: 1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in kontaktni podatki točni in pravilni. 2.Upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisen od logističnih podjetij in lokalne stranke ali dolžnosti. 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki jih povzročajo dostava storitev, kot so nesreče, zamude ali druga vprašanja. 4.Morebitne uvozne dajatve, se kupca odgovornost.

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je naš cilj, in povratne informacije so za nas zelo pomemben.Prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami povratne informacije, bi jo cenili.Prosim stik z nami, preden zapustijo Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Oznake: traktor kubota b6000, traktor kubota, kmetiji traktorja, D1402, motor yanmar, oklep x6, kubota v2203, mini traktor, New Holland, z482

Blagovna Znamka KEPTGO
Številka Modela V2203

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi