LED Obraza Vratu Massager LED Foton Terapija Ogrevanje Obraza, Vratu Gubam Odstranitev Pralni Zmanjšanje Dvojno Brado Kože Dvižni Stroj

€12.59

€24.68

-48 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija:

- Oblikovanje koncepta sprejel je m, v obliki delfina, rep, ki izgleda roman in preprosta.Masaža glave je posebej v ramenih, vratu in drugih delih telesa, da bi naš videz ergonomsko in lahko pomaga prenosa energije za različne dele kože.

- Masaža glave je ogrevana na temperaturo od 45 do vključite kože, ki se ujema s tremi IPL akustični transporta na nizko, srednje in visoko hitrostjo, in modre, zelene in rdeče tri-color light masaža načinov.

- Napravo lahko spodbujajo krvni obtok, spodbudi acupoints vratu, jasno poldnevnikov, pospešujejo krvni obtok in spodbujajo presnovo, spodbuja odvajanje dolgoročno nakopičenih strupenih snovi in odpadkov, upočasni staranje celic kože, razredčimo v vratu, zmanjša oteklino, se sprostite vratu, in da je Akupunktura je ogrožena, ki se hitro odpravlja utrujenost in obnavlja telesno pripravljenost.

Specifikacija:

Tip:Vratu instrument lepoto

Barva: Bela

Izdelek material: ABS

Izhodna napetost: 5V

Moč: 3W

Čas polnjenja: približno 3 ure

Glavne funkcije: Razredčite vratu linij, dvigalo in trdno, polepšajo kožo

Velikost: 120x83x50mm(1 cm=10 mm=0.39-palčni)

Podrobnosti merjenja v priloženo sliko.

Paket Je Vključeno:

1x Instrument Lepoto

1x USB Polnjenje Linija

1x angleški priročnik

1x Polje

Oznake: masaža microcurrent, bolečine v vratu, jinkairui masaža, ličila roller, Dekor Lučka, led fototerapijo, ura namizje elektronski led, ramenski massager acupoint, jmron vratu massager, led obrazno masko

Material ABS
Velikost Medium
Certificiranje NOBEN
Funkcija
Polnjenje
Številka Modela Vratu Masaža Instrument
Blagovna Znamka Mrosaa
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Vratu

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi