Alexa Echo Tuya baterijsko Smart WIFI Brezžični PIR Senzor Gibanja Detektor Doma, Alarmni Sistem ZigBee PIR Senzor

€13.62

€20.03

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Tuya Smart Smart Življenje ENO APLIKACIJO CONTROL VSE PAMETNE domačih pridelkov in IZDELKOV

"Smart Life" ali "TuyaSmart" APLIKACIJE lahko upravljate vse spodnji povezavi izdelkov, vključno s to pir detektor gibanja senzor!

Alexa Echo Tuya baterijsko Smart WIFI Brezžični PIR Senzor Gibanja Detektor Doma, Alarmni Sistem ZigBee PIR Senzor Delovni Način Dela z Tuya ZigBee Zvezdišče ali drugih ZigBee Hub, ki temelji na Tuya Platformo. - ZigBee PIR tudi lahko dirently dodaj ZigBee Alexa Echo Kažejo, Alexa Echo Plus brez pesta.

OPOMBA:POSKRBITE, DA VAŠ ALEXA NAPRAVE PODPORO ZIGBEE PROTOKOL 3.0

PIR Senzor Gibanja Funkcije: TUYA SMART SMART ŽIVLJENJE WIFI SENZOR GIBANJA

6-8 metrov predelom z 120 stopinj senzor gibanja detektor

Tuya Pogon ZigBee Senzor Gibanja

Nizka poraba energije wifi pir tuya senzor gibanja

2.4 G MHz Wi-Fi radijske frekvence PIR Senzor Gibanja

Tuya Senzor Gibanja Baterija čas: 1 let(25-krat/dan); 2 let(10 krat/dan)

Tuya PIR Detektor Enostavno namestitev preko zaprtih trak

Pošiljko 1.Običajno bo ladja blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.atticus.si. 2.Prosimo, preverite, če je blago v dobrem stanju in se prijavite pred dostave človek zapusti.Če ste našli izdelek izgubi ali poškoduje na poti.Prosimo, da fotografije in naj dostave moških potrditi.Pomagali vam bomo, da zahteva ladjar nadomestilo.Garancija 1. Vsi izdelki bodo skrbno test za 3-krat, preden pošiljanje.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo, eno leto garancije za kakovost in bomo popravili brezplačno.Vrača, ladijski promet pristojbina je treba plača kupec. 3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, Prosimo, kontaktirajte.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.Povratne informacije&Rating cenimo vaše podjetje močno.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic rating.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvoj naše poslovanje in boljšim.Če niste zadovoljni s katerim koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate, komunikacija je veliko bolj učinkovito kot odpiranje spora.Naše storitve za stranke in tehnično podporo, se bomo potrudili, da vam ponudimo zadovoljni rešitev.

Oznake: aqara stikalo, opozorilo kerui, senzor, wifi, prilagoditev wifi, gibanja pir senzor, senzor gibanja stikalo, aqara gibanja, tuya zigbee, programer alexa, zigbee

Poreklo CN(Izvora)
Ime izdelka ZigBee Senzor Gibanja
Alexa Echo Show/Plus Da,
Uporabite čas 1 let(10-krat/dan);
Številka Modela RH-ZMS1 PIR Senzor Gibanja
Nizko stanje baterije opozorilo Podpora
Delovna Frekvenca 2,4 GHz PIR Detektor Gibanja
Zaznavanje Razdalje 6-8 metrov
Odkrivanje Kota 120 stopnja Senzor Gibanja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi