Evropski in Ameriški korejskem Slogu 925 Sterling Srebrni Prstan Minimalističen Obroč Ženski Design Občutek INS Neto Red Daisy Obroč

€8.59

€12.27

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

All-Belih Venčnih Listov

Rumena Stamen

Postali Uhane, Zapestnico, Prstan

Izdelani Svetu Romance

Bloom ob 04:15 P. M. Vsak Dan

To Je Najbolj Iskreno in Odvisen od Čustev v Moje Srce.

Nasveti:

Ker Je Proizvedeno na Debelo in v Svoje Tovarne, ki Jo Potrebuje, da bi Porabili Veliko Pripadnikov za Check in Distribucijo Blaga, in Dobiček, Je Nizka.Priporočljivo Je, Da Stranke Vzemite Majhno Količino Mešanih Konsistentnost Videti Izdelek Slog pred Naročilom v Paketih, Ki Je Primerna za serijsko Nakup. (Manjše Trenje in Druge manjše Težave Niso Problemov Kakovosti, Ročno izdelan Nakit Bo Imajo Nekaj Sledi Ročno, Perfectionists Skrbno Mesto Naročila).

Vsakdo Ima Različne Estetske in Kakovosti Stališča.da Bi se Izognili Nepotrebni Spori, Prosim, kupi Majhno Količino Blaga pred Dajanjem Razsutem stanju Naročila.

[1] Naši Trgovini Podpira 7 Dni Ni Razlog za Vrnitev , 15 Dni Kakovosti Težav Vrnete .Prepozno je, ne morem Vrniti.

[2] Kamen, Kristalno in Sladkovodnih Biserov Bo Imel Normalno Manjše Napake

[3] Če Obstajajo Očitne Težave, kot so Poškodbe, Praske, Izginja iz Kroglice, Itd., Prosimo, Navedite Fizične Fotografije za Storitve za Stranke za Vračilo.

[4] Dnevne Pošiljke za Glasnost Je Veliko, in Vsak Izdelka Ni Mogoče Preveriti na Mestu.Če Ste Prejeli Blago, Preverite Jih Prvič, in Jih Vrne v Čas, Če Obstaja kakršen Koli Problem.

[5] Slika Se Pravi Strel.Zaradi Razlike med Svetlobo in Zaslon, Je Lahko Rahlo Barvno Razliko med Realno sliko, in Sliko.

Naši Izdelki So 925 Sterling Srebrni Izdelki, Prilagodljiv Potrdila.

Čas dostave: Stik s službo za Posebne Čas Dostave.

Če so Izdelki na Policah So na Zalogi Ali v Proizvodnji, Prosimo, Pošljite Številko Naročila, da bo Ponudnik Kupca Prvi po tem Vrstnem redu in Preverite, Ali So na Zalogi Ali, Ko Prispejo na Isti Dan.Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje.Privzeto Dostava Je ZTO Express.Pošlji SF, da Izpolnite Poštar.

Storitve Za Stranke Online Čas: 9:00-12:00/13:30-17:3

Oznake: 925 sterl srebrni prstan, 925 obroč srebrna ženske, antler obroč, daisy zlati obroč, Srebro 925, ruby daisy obroč, očesa obroč, 925 obroč, pastelno modra, stanless jekla

Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Blagovna Znamka CHOZON
Material Kovine
Priložnosti Zaročni
Slog Trendy
Kovine Tipa SREBRNA
Spol ŽENSKE

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi