50pcs Izračun Programiranje Master Slog Geek Heker Nalepke Za Diy Prenosni Telefon Skateboard Avtomobilov Hladilnik PS4

€2.65

€4.35

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

50pcs Izračun Programiranje Master Slog Geek Heker Nalepke Za Diy Prenosni Telefon Skateboard Avtomobilov Hladilnik PS4

.✿✿nepremočljiva vinilne nalepke za Najstnike - Velikost Nalepke: 2-3 cm, 50 kos visoke kakovosti nalepke, vode in za zaščito pred soncem, zelo Ljubek in Lepo. ✿✿Več Izbire - Vse nalepke so differents,lahko izberete vaše najljubše eno, objavljene na vaši Prenosniki, Macbook, Rolke, Prtljaga, Vozila, Odbijači, Kolesa, Kolesa, Spalnica, Potovalna torbica, Kolo, motorno kolo, PS4, XBOX ENA, Potovanja, kovček, svinčnik polje, mobilni telefoni,računalniki in druge. ✿✿Neverjetno Izbor Računalniške Nalepke Nalepke - najboljše darilo za vaše otroke, prijatelji, ljubimci, da DIY dekoracijo.Zaslužiti vaš Nalepke, Očistite površino, Nalepke, potem pa Uporabite domišljijo in ustvarite deluje ZDAJ. ✿✿Kakovosti - na Novo nadgrajeno nepremočljiva plast, gradivo je nadalje optimizirati, da vzdržijo naravnih pljusk vode v vsakdanjem življenju, z odlično nepremočljiva uspešnosti, ✿✿Popolnoma vredno vsakega penija boste plačali!

Pošiljko

• DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) • Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. • Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. • Slike so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. • STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. • Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

• Ruski Prijatelji, Prosim, pustite vaše POLNO IME prejeli parceli !!

O Vrnitvi

• Če je izdelek, ki ste ga prejeli poškodovan, se obrnite na nas roku 7 dni od prejema, ne bomo nadomestilo po 7 dneh • Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ker svojo napako ali vi tega ne želite .prosimo, da se vrnete v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Kupcu so odgovorni za vrnitev ladijskega stroškov .bomo plačevali enkrat, ladijski promet pristojbina za izmenjavo .Dostava ne bo vrnil, če izdelek je dobro , in si tega ne želite.

O Povratne Informacije

• Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje,če ste zadovoljni z našo opremo in storitve,prosim, pustite nas 5 star aktivno povratne informacije. • Vsak problem, ni problem, Samo stik z nami,in pls dajte nam priložnost, da odpravite vse težave.hvala !

Oznake: za nalepke, laptop, programiranje nalepke razvoj, rt809, geek majica, softwar, fan ps4, jds 055, ecu program, heker nalepka, autocad

primeren za 2 Izposoja Spalnica Potovanje Primeru, Motorno Kolo, Snowboard Hladilnik Računalnik
primeren za 1 Scrapbooking Prenosniki Deske Prtljage Avtomobilov Odbijača Hladilnik PS4
Blagovna Znamka VBNM
Pakiranje 50PCS/Paket+Color Box
stanje Novo na Trgu & Hot Prodaja
Nepremočljiva Da,
Funkcije 1 No-dvojnik,Nepremočljiva , za zaščito pred Soncem, Zapustiti brez prilepite
Izdelkov Stanje Park
Velikost 2inch~3inch
Material Visoke kakovosti PVC
Številka Modela AY11019-4
Paket Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi