Brezplačno shpipping 10.1 palčni B3-A40 Zaslon LCD Matrika Zaslon Plošča Nadomestni Deli Za Acer iconia ene 10 B3-A40-K7JP A7001 lcd

€20.72

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

* Združljiv z: B3-A40

* Velikost: 10.1 palčni

* 100% Testirani pred Odpremo

Opozorilo:

*Navodila za namestitev, ki niso vključeni, Smo ni odgovoren za morebitno škodo, povzročeno z namestitvijo dodatne opreme, prosimo, bodite prepričani, da veste, kako ga namestite pred ponudbo,Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

*Pravkar smo lahko zagotovimo tisti, ki ste jo prejeli, da bodo združljive s tabličnim računalnikom,

*Prosimo, NE kupiti, če ga ne sprejme, A+ razred združljiv zaslon na dotik, računalnike z različnimi flex kabel številke, kot je naš naslov/opis/foto članic iz ponudbe na trgu, hvala!

1.Vsak zaslon je testiran pred dostava in 100% delo;Popravilo/Zamenjavo starih, zlomljenih, krekirani,poškodovane napako zaslonu. 2.Po prejemu blaga, ne strga film, ne palico lepilo na hrbtni strani, testno stroja, najprej odstranite staro zaslon, vstavite nov zaslon in preverite, ali občutljivost je normalno.Prosimo, bodite prepričani, da poskusite pralni prvi.Preverite, ali je kakovost je v redu.Namestite znova.to je enostavno, da gorijo matične plošče in zaslon, nismo odgovorni. 3.pred povezavo test moči mora biti prekinjena ,Sicer ga bodo spali, matični plošči in zaslona enostavno.Če to ne deluje, mi ne odgovarja.

Izdelek podrobnosti:

Oznake: big tablet, acer iconia ene 10 zaslon, iconia w510, 7 palčni lcd-zaslon, 7 hdmi zaslon, sm p550, w700, acer iconia w510, acer iconia tab w510 lcd, acer b3 a40

Vrsta Izdelka Tablični računalnik LCD
Velikost Zaslona 7~10 Inch

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi