Avto klima Gumb AC Gumb Toplote Nadzor Stikalo Gumb Gumb Za Lada Granta Avto Dodatki

€3.78

€4.72

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Avto klima Gumb AC Gumb Toplote Nadzor Stikalo Gumb Gumb Za Lada Granta Avto Pribor Opis: Fit: Lada Granta 100% Idealen Vgradnjo In 100% Čisto Nov toplote gumbi za nadzor Stikalo 3pcs klimatsko napravo gumb Material:Aluminij Barva:Črna prosimo vas, glede na vaš avto izbiro možnosti (različne avto imajo različne gumb), Narejen Iz Visoko Kakovostne Kovine Za Tekmo Drugačen Okus Enostaven za namestitev, samo vzemi, prvotno gumb, nato pa vstavite nov gumb, potem bo v redu.Opomba: barva svetlobe je odvisna od vašega avtomobila svetlobe ozadja.

Prodajamo poprodajnem zamenjavo in to ni OEM izdelka.

Package inclued:

3pcs X klimatske naprave Gumb AC Gumb

Če želite več količina, ki bo imel velik popust, dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij.

Sledenje

Smo običajno ladja je preko kitajske post air mail brezplačna dostava, boste lahko spremljali tukaj za sledenje informacij:

www.17track.net

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo,plačilni Pogoji dovoljeno, da se s Depozitni, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Bank Transfer in tako naprej.

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.atticus.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

če ne veste, kako plačati denar,

prosimo, glejte te link:http://help.www.atticus.si/payment_method.html

Dostava

1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.

Politika Vračanja

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala!

Oznake: avto stikalo simbol, vent, merilnik hvac, klimatska naprava deflektor, 24v klima, avto dobro, aluminij avdio gumb, furnitur ročaj, klimatska naprava klimatska naprava, električno stikalo s samosprožilcem

Ime Modela Klimatska Naprava Gumb Toplote Nadzor Stikalo Gumb
Leto za lada
Element Teža 0.100kg
Posebne Funkcije Klimatska Naprava Gumb AC Gumb
Postavka Vrsta Klimatska Naprava Gumb Toplote Nadzor Stikalo Gumb
Blagovna Znamka kangbeier
Postavka Višina 5cm
Vrsta Materiala Plastični
Avto Model 2 Avto klima Gumb AC Gumb
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9000
Postavka Dolžina 4cm
Modela Avtomobila Toplote Nadzor Stikalo Gumb
Avto Maker LADA
Element Širina 4cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi