Igre za odrasle Fetiš Omejitve Skobe iz Nerjavečega Jekla Širjenje Bar PU Usnje Lisic Gleženj Sex Igrače Za Nekaj Izdelke, povezane s spolnostjo

€14.95

€18.23

-17 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Igre za odrasle Fetiš Omejitve Skobe iz Nerjavečega Jekla Širjenje Bar PU Usnje Lisic Gleženj Sex Igrače Za Nekaj Izdelke, povezane s spolnostjo

Opomba:Ta element ima 2 barvne možnosti, da izberejo.Prosim, pustite sporočilo, možnosti v redu,sicer bi ' l dostave naključno.Hvala!

1. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije.

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Stopite v stik z našim po pomožno osebje, preden jo vrne.

3. Če je element, ki je poškodovan v 1 mesecu, bomo ramenski EN NAČIN prevoza pošljete zamenjavo po prejemu vrne.Ali ponuditi nadomestilo (ne vključuje tovorni) po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

4. Če element je v okvari po 2 mesecih, še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Bomo Popravilo je za vas, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

Dostava Kitajske Post Air Mail, po navadi o 19-55 delovnih dni, da pridejo.Če potrebujete elemente, nujne, prosimo, izberite način dostave EMS in dodatno plačati ladijskega stroškov (poštnine čas 3-9 delovnih dni).In če vaše naročilo doseže 2 KG, bomo poslali vse elemente, kaj ste bayed preko EMS/DHL .To je zelo hitro.Torej, dobrodošli na moji trgovini, da bi našli predmete, ki vam je všeč.

1. Vsi izdelki so 100% prvotne NOVI in preizkušeni pred odpremo.

2. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

3. Če imate kakršne koli težave ali vprašanja v zvezi z vašo transakcijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije.

4. Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dneva.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email ali pritožbo naš manager.

Oznake: funt jekla lisice, zaklepanje jekla seks, jekla lisic etsy, moški jekla lisice, jekla modrc seks, ženski jekla lisic, jekleno kroglico verige seks, jekla lisice dekle, jekla posnetke seksa, jekla ženske seks

Velikost Stainless Steel =50cm
Lisic Dolžina 25 cm
Blagovna Znamka yunman
Lisic Gleženj Širina 5.5 cm
Pakiranje preprosto pakiranje skrivnostna
Material PU usnje
barve Črna / Rdeča
Številka Modela sex igrače za pare
Nespodobno Sliko No
Gleženj Dolžina 30 cm
Postavka Vrsta Igre Za Odrasle
Spolnost No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi