50 CM*200 CM DIY Mat Črna Avtomobile Avto Telo Kapuco Streho Vinil Film Nalepke, motorno kolo, Scooter Styling Saten Film Stanja

€10.26

€13.68

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti: * mat vinil * MAT visoke kakovosti zaviti film * Svetle barve,neverjetno vzorec podrobnosti * Lepilni conformtable film * Posebej inženirstva z mehurčkov zraka sprostitev tehnologije * Scratch odpornih dokončaj * Uv stabilen nadlak * Visoko slikovnih pik vzorec tiskanje,ki ne zbledi,crack,olupimo,če je pravilno nameščena * Enostavno zaviti in odstraniti,ne škodi, da je vaš avto lak, * na Prostem 3 leta, v Zaprtih prostorih 6 let garancije * Lahko se uporablja na vse, kar je smoth površine * Dodatne velikosti so na voljo, prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti.Nekaj nasvetov: * Izmerite svojo uporabo prostora in nakup najbolj primerno količino in velikost,ali pa, da nas prosi za predlog, * Pripraviti za pravilno namestitev orodja, preden boste zaviti * Toplotno pištolo je zelo koristno orodje, ko boste zaviti krivulje * Namestitev učinek je odvisna od sposobnosti monter in dejanskih modelov

* pri naročilu: Količina 1: 1 kos vinil Količina 2: 2 ločeni kosov vinil

Izdelek Slike:

Plačilo:

1 .Sprejemamo različne plačilne metode, kot so Alipay (DEPOZITNI) , Western Union, itd.

2 .Prosimo, da plačilo v roku TREH dni po tem, ko naročite.

3 .Vaše Plačilo bo izšla ŠELE, ko jih potrdi dostavo.

Dostava:

1 .Bomo poslali vaše blago v roku 1-3 DELOVNIH DNI po potrditvi plačila in potrditvi naročila.Vedno smo poskušali naše najboljše, da je ladja, kakor hitro, kot smo lahko, v primeru zamude, vas bomo obvestili vnaprej.

2 .Če je paket izgubil, in nisem dobil paket v 60 dneh, se najprej obrnite na nas ,bomo poslati ste nov vinil in novo referenčno številko.

3. Poslali vam bomo številko za sledenje po tem, ko smo poslali paket ,vse element, ki se jim lahko sledi online!

4. Ponavadi čas dostave, bo 14-30 dni.

Brazilija: Običajno dostave dan 14-70 dni.Drugi državi, bo o 14-30 dni.Treba je izkazala za DDV, davčna številka, ali nismo plačali za kakršno koli izgubo za vaš paket.

Tudi v rusiji malo dlje , morate 14-40 dni po navadi.

Če ne boste dobili paket v 60 dni oziroma 30 dni vaš paket nimajo spremembe v pošiljki, prosim, pustite komentar znotraj spletne strani, da bi potem vam bo sledenje.

5. Če niste dobili paket in želite, nam podaljša čas dostave omejeno, lahko pustite nam komentar v notranjosti naročila.

6. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Povratne informacije:

1 .Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.če vam je všeč blaga in naših storitev,vas Prosimo, da nas POZITIVNE POVRATNE informacije in 5 ZVEZDIC .

2 .Če imate kakršne koli težave z blagom, prosimo, OBRNITE na NAS pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da se ukvarjajo s problemom,in vam zadovoljivo rešitev.

Pogosta VPRAŠANJA:

Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

Q:imam prejeli vinil, vendar pa obstaja nekaj gubam na to

A:Ne skrbi ,moj prijatelj, imamo, da roll vinil tesno , da bi se izognili iztisnjeni iz express.Po dolgem času prevoza,ko ste s pread iz vinil nenadoma,to lahko povzroči, da nekatere gubam,vendar vas prosimo, da poskusite, da ga zavijte in odstranite zračni mehurček, boste našli gubam, ne bo vpliva na njegovo uporabo

V: čas, omejeno se bo do konca, ampak jaz še vedno ne prikaže parceli, kaj naj storim?

A: lahko preprosto pustite komentar znotraj reda in prosite z nami, da dodate več dni.Aliepxresss NE bo sprostitev plačilo dušilka parcela iti do konca in nekaj znamenje, na parceli.V bistvu, vam ni treba skrbeti za časovno omejeno.

Oznake: film za skuter, rje vinil, vinil film, skuter vinil, nalepke skuter, žaromet vinil, fr logotip, film motorno kolo, nalepke film, mehurček skuter

Vrsta Drugi 3D Nalepke
barve črna
Blagovna Znamka Cheshjong
Ime Mat Vinil Avto Nalepke
Model Oem
Toplotno Odpornost Od -40°c~90°c (od -40°F~194°F)
Pero Air bubble free
Ime Modela M008
Vrsta Nalepke Karoserije
Velikost 1.52x30cm
aplikacija avto telo nalepke,Moto decal
Embalaža Prihaja Pakirana
Kategorija Nalepke
Design Sprememba Barve
Nalepke Umestitev Celo Telo
Vrsta Materiala Drugo
Poreklo Kitajske (Celinska)
Postavka Vrsta Nalepke
Postavka Dolžina 152cm
Element Širina 30cm
Debelina 0.13 mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi