Multifunkcijski Pametnimi NFC Obroč za ženske, Moške Obroč Moda Zdravje Modul Obroči obleko Za IOS,Android,Windows valentinov darilo

€9.28

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

{infomodule}

Multifunkcijski Pametnimi NFC Obroč za ženske, Moške Obroč Moda Zdravje Modul Obroči obleko Za IOS,Android,Windows valentinov darilo

Značilnosti:

1.Smart obroč je moden in nosljivi elektronskih izdelkov s 4-pomembno funkcijo NFC, M1, Kartice, Izkaznice in Zdravje Modul:

①With niz vgrajen NDEF protokol standard za visoke hitrosti NFC čipi, je lahko priključite pametni telefon, da dokončate funkcijo opravljajo in izmenjavo podatkov, na ta način veliko igriv in priročno funkcijo, bodo dostopni.Kraj smart obroč znotraj območja NFC pametni telefon za izvajanje: odklepanje zaslona, pp zaklepanje odklepanje, pp hitro uvedbo, ime kartico in URL informacije pošiljanje in branje, itd.

②With niz vgrajen 13.56 MHz visoke frekvence IC žetonov, se lahko uporablja, če želite kopirati večina ne-kontaktni čip kartice, kot so kartice za dostop, dvigalo kartico, parkirne kartice, članske kartice, poraba kartico, itn..

③With niz vgrajen 125KHZ low-frequency ID žetonov, se lahko uporablja, če želite kopirati vse non-contact ID karte enake frekvence v različnih kartico zgoraj, preveč.

④In notranji strani obroča, kovinski obroč zarodka, obstajajo 3 predmet, ki dobro za vaše zdravje:

A. JELKA daleč-infrardeča energija kamna (rdeče): Vse gradivo, izvleček iz naravnih mineralnih ,tako da lahko javnost bolj čista Daleč infrardečih žarkov , Scarlar Energije in negativne ione

B. Redkih kovin, germanij zrn (svetle kovinske barve) : .To je neke vrste redke kovine in njene vsebine je le okoli 0.0007% v zemljini skorji.To je odlično visoke zdravstvene oskrbe, učinkovitost, lahko izboljša sodobnih ljudi celovito simptomi, ki jih povzroča pomanjkanje gibanja, delovni tlak in onesnaževanja zraka.

C. Vulkanski mineral magnet (temni kovinski barvi) : Tisoč let geološkega gibanje daje presenetljive sposobnost, in omogoča, da imajo več funkcij lajšanju krči, pomirja živce, pomirja jeter, izboljšanje ušesa in oči, in lajšanje astme kot navadne magneti.

ki bi prstan imajo veliko učinkov na zdravje, da bi vaše telo lahko obnovi ravnotežje in koordinacijo.z dolgo časa nosil se boste počutili očitno učinek.

2.Zasnovan z IP68 Vode-dokazilo raven , ki jo lahko nosite v vseh scene, kot so pohodništvo, tek in celo plavanje, ampak to je moral biti obrisati do suhega, da bi se izognili preostale vlage v ring namočite prst kože za dolge ure.

3.Uporablja se lahko brez napajanja, zelo priročno.

Navodila za uporabo:

1.Najprej preverite, če je vaš pametni telefon ima funkcije NFC.Lahko običajno najdemo v sistemskih nastavitev.Če ni ustreznih možnosti najdete, se obrnite na proizvajalca (po-prodajno podporo, ali iskanju na Googlu, če pametni telefon model ima NFC funkcijo in jo potrdite svoje območje NFC.

2.Če vaša naprava ima funkcijo NFC, jo vklopite NFC stikalo, iskanje vaše pp sto re za programsko opremo, ki pply NFC, jih prenesite in namestite.

3.Začetek NFC APLIKACIJ, izvajajo ukrepi v skladu z navodili.

4.Ker NFC je near field communication technology, poskrbite, da položite zgornji strani obroča, čip, desno, blizu območje NFC ko branjem koli podatkov, da se prepreči napake pri branju in pisanju.

5.NFC funkcijo bo temeljila na tej pp JACKOM, prosimo, iskanje na to povezavo, da download:ins.jakcom.com (ali lahko iščete drugimi NFC App, ki temelji na naprave NFC)

Splošne Specifikacije:

Barva: Črna

Obroč Širina: NAM Velikost 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 (Prosimo, glejte merjenje grafikon zgoraj, da bi dobili pravo velikost.)

Teža: 5.2 g

Paket Je Vključeno:

1 * Večnamensko Čarobno Pametne Oznake NFC Prst Prstan (brez darilo polje)

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne pristojbine, posredniške provizije, in es za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: cvet razpoloženje obroč, coupl obroč, telesna temperatura obroč, 125 khz obroč, obroč, pav obroč, obroč vintag, sa poročni prstani, lekani letnik obroči, nastavite obleko

Površinska Širina 8 mm
Slog Trendy
Funkcija Drugo
Številka Modela nfc obroč
Obroči Tip Poroko Pasovih
Material Kovine
Združljivost Android
Postavka Vrsta Obroči
Spol Unisex
Obliko\vzorec KROG
Fine ali Moda Moda
Priložnosti Obletnica
Nastavitev Vrste Napetosti Nastavitev

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi