100 kozarcev/Veliko 1.8 W SMD LED 3030 3V Cool white High Power Za TV Ozadja Aplikacije 3.0*3.0*0.6 mm

€6.03

€6.55

-7 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Proizvajalec: Naprej Napetost (VF): 3.0-3.5 v(150mA ) Naprej Tok (ČE ): [email protected] Impulz Naprej Tok (IFp): povratni tok (IR): Povratne Napetosti (VR): izgube Moči (PD): 1.8 W Obratovalnih Tgemperature (Topr): -40 - +100 ° C Temperatura Skladiščenja (Tstg): -40 - + 100 °C Temperatura Spajkanja (Tsld): Reflow Spajkanje:260 °C za 10secs Ročno Spajkanje: 350 °C, za 3secs Junctio Tnemperature (Tj ): 125°C Svetlobni Tok (LM): 145-150LM Svetilnost ( IV ) : Barve, Povezano Temperatura (SCT): zorni kot : Vodi Okvir Tip LED Paket: 3.0*3.0*0.6 mm O Nas

Prodamo veliko Elektronskih Komponent, vključno s Kondenzatorji,Upori,Led diode,Tranzistorji,Diode,Releji, Gumijaste Noge,Napetostnih Regulatorjev, IC je, Most Usmerniki, Op Ojačevalniki, Potenciometri, Feriti, Induktorje, Ventilatorji, Teflon Cevi, in drugih elektronskih komponent.

Naše podjetje se nahaja v Shenzhen city , kjer je Elektronski Deli Distribucijski Center.Ob strokovno prodajno ekipo, Smo ostali na koncept upravljanja kreditnega, in poskušali naše najboljše, da dajo najboljšo storitev za naše stranke!

Če ne najdete izdelkov v naši trgovini, če potrebujete več količina, vas prosimo, da nas kontaktirate, ste dobrodošli kadarkoli.

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Dostava

Bomo pošiljanje paketov v 1-3 dni po plačilu.Običajno paket, bo poslana preko China Post, www.atticus.si Standardne Dostave,ePacket, Singapur Post,Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, in tako naprej.

Če boste potrebovali paket nujno, lahko izberete Komercialne Express,kot so DHL,EMS,Fedex, TJ.

Vračilo kupnine

Boste dobili celotno vračilo če vaše naročilo ne pridejo v čas dostave je obljubil prodajalec.Vendar je veliko paketov, ki so v zaostanku s carinskega urada,zato prosimo, da se carinjenje, kakor hitro je mogoče.Če ne morete priti v paket na čas,lahko poskusite, da se obrnete na poštni urad v vaši državi prvi.Če so kakršnakoli vprašanja,prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povratne informacije

Smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitiven komentar in 5 zvezdicami, Podrobne Ocene prodajalcev, ki so ključnega pomena za rast našega podjetja, vašo dobre povratne informacije, je najbolje, podporo za nas.

Če ne boste zadovoljni z vašimi izdelki,prosimo, da nas kontaktirate na čas in naj se ukvarjajo s problemi, prijazen, negativna in nevtralna povratne informacije niso najboljša izbira.Po naših prizadevanj, prepričani smo, da boste uživali, užitek nakupovalno izkušnjo.

Oznake: angel blazino, 3030 smd led, mini smd led diod, 3 led 1w, 1000 led smd 3030 6v, ir led 3v, 3030 3v led, odbor led pcb, 2835 led smd, 2835 lg

Trenutno [email protected]
Barvna Temperatura 13000-15000K
Poreklo CN(Izvora)
Količina 100 KOZARCEV/VELIKO
Številka Modela 1.8 W 3030 3V LED Hladno bela
Certificiranje CCC
Naprej, Trenutno [email protected] ; [email protected]
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Naprej Napetost 3.0-3.5 V
Izguba Moči 1.8 W
Napetost 3V
Postavka Vrsta Žogo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi