Handwork retro kože, strojene cowhide usnje svinčnik vrečke unisex minimalis šolske potrebščine za shranjevanje zadrgo cartuchera primerih svinčnik

€13.12

€14.58

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Svinčnik

Material:Rastlinsko strojeno usnje

Handwork retro kože, strojene cowhide usnje svinčnik vrečke unisex minimalis šolske potrebščine za shranjevanje zadrgo cartuchera primerih svinčnik

Velikost:20*6 cm

Izdelek Obvestilo: Ta velikost je čisto ročno merjenje napaka je lahko od 1 cm do 0,5 cm.

Vse cowhide izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih vrhnjo plast cowhide.

Nič problem

Usnjene površine nori konj koža izdelek je nagnjena k praske, ki je določena s svojo cortex, ne kakovosti problem.Je tudi zaradi tega, da se zdi bolj retro okus.

Razbarvanje problem

Barva-spreminjanje učinek je značilnost nori konj kože, ki se lahko uporablja za ugotavljanje, ali je nor konjske kože.Učinek tega gradient barva je pravzaprav prvotni lepoti nori konj kožo!

Kromatične aberacije problem

Vsi izdelki našega podjetja so sprejeti v realno sliko.Če je dejanski izdelek, ki je nekoliko drugačen od otroka fotografijo, obstajajo naslednji razlogi:

(1) izdelek ima lahko barva razlika zaradi razlike v streljanju okolje ali uporabo brskalnika različnih zaslonov.

(2) površina mad konjske kože, ki je bila pravkar obdelana, se lahko krije z več olja, vosek, ki izhajajo iz temnejše barve, vendar, ko se bodo vrnili na prvotne.

(3) prvi sloj cowhide je sama po sebi naravnih posebnosti.Usnje se proizvaja v različnih serijah, tudi v različnih delih isti kos cowhide, lahko so kromatične aberacije.

Razbarvanje problem

Globoko barve cowhide lahko nekoliko zbledi v zgodnji fazi uporabe.Priporočljivo je, da ne stika s svetlo barvne elemente, za dolgo časa.Po obdobju uporabe, usnja, ki bodo postali bolj in bolj glamurozno.To je resnično lepoto iz usnja.

Vonj problem

Prva plast iz cowhide je pravi kože krave, in ima svoj okus usnje, ampak čas bo počasi zbledi, tako da boste lahko počutili retro okus cowhide.

> Plačilo sprejemamo DEPOZITNI. > Pošiljko in Pogojih Navadno pošiljko lahko razvrščene v 3 delovnih dneh po prejetju plačila.Vsak predmet, ki se lahko pošiljajo ven, če je plačilo prejeto pred 5:00 str.m.vsak dan.Pošta tranzitni čas je najbolje ocenjena, vendar ni zagotovljena.Kot tranzitni čas spreminja.Kupec je odgovoren za vrnitev pošiljke. > Stik Dostava v škodo, je treba sporočiti v roku 5 delovnih dni po kateri je bil izdelek podal.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z nami,bomo odgovor ASAP.Bomo odgovorili na vaša vprašanja preko e-pošte, prosimo, da preverite vaš e-mail za odgovore. > Povratne informacije smo opisali predmetov, kot tudi, kot smo lahko.Če smo zamudili nekaj, prosimo, sporočite.Prosimo, e-mail me pred odhodom povratne informacije če ste nezadovoljni z vašim element, tako da lahko delamo to jasno.Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte,: Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov

Oznake: usnje pero, girs svinčnik, primeru pero, elegantno pisalo, rastlinski usnje tipko primeru, rastlinsko strojeno usnje kovanec primeru, obdelava rastlinsko strojeno usnje, peint svinčnik, svinčnik sao, ohišje za svinčnik dekle

Številka Modela CL-19280
Velikost 20*6cm
Blagovna Znamka HERBATA
Uporaba Šole & Pisarne
Poreklo CN(Izvora)
Kategorija Svinčnik Vrečko
Vrsta svinčnik
Novost Da,
Material Rastlinsko Strojeno Usnje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi