UBARO EU/UK Kristalno Steklo Plošče tanke Stene, Dotik Stikala Led Električni Interruptor Stikalo Gumb Z Led Osvetlitvijo AC100-240V

€5.21

€7.66

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

EU/UK Touch Stikalo

Več barv in Banda izbrati za izboljšanje doma

Super občutljivost na dotik

Dotik na off nadzor, da se počuti kot mobilni telefon

Kaljena Steklena Plošča, ENOSTAVNO Čiščenje

Če je steklena plošča umazana,jo obrišite z mehko krpo, da si opomore

Dobra varnost-steklena plošča ima absolutno izolacija

Mokrimi rokami lahko deluje tudi

Kaljeno Kaljeno Steklo

Odporen na praske in brazgotine

Kaljeno Steklo in Spodnjem primeru material Ognjevarnosti

Kaljeno steklo plošče in PC primeru Požara, rating, Proti-0

VKLOP in Izklop Led Osvetlitev zaslona

On je rdeča zaslon, Off moder zaslon

Kaljeno Steklo

Trdota je steklena plošča, ki presega navadnih plastičnih materialov

Mehko lučka

Šibke modra svetloba ne vpliva na vaš spanec

izdelkov strukture

1. Izdelek struktura graf 2. Izdelek namestitev razsežnost risanje

NAMESTITEV

1. Pooblastilo mora biti izklopljen med namestitvijo stikalo 2. Prosimo, da pravilno povežete "Live Wire" za mesto v Živo Žice 3. Priključite živo žice nadzor balonu pozicije "L1", "P2" in "L3" oziroma 4. Nameščene žarnice obremenitev: halogenske žarnice, led žarnice, varčne žarnice, visoka napetost svetlobni trakovi, smart zatemnitev led žarnice ali sijalke manj kot 5W morali namestiti ta rumena varnost kondenzator kondenzator je povezan vzporedno med žarnica nadzor v živo žice in nevtralni žice med.

Učinek fotografijo, ko stikalo za namestitev

Izgleda zelo lepo po namestitvi in je vreden nakupa

Izdelek realne slike

Namestitev video

1. Pooblastilo mora biti izklopljen med namestitvijo stikalo 2. Prosimo, da pravilno povežete "Live Wire" za mesto v Živo Žice 3. Priključite živo žice nadzor balonu pozicije "L1", "P2" in "L3" oziroma 4. Nameščene žarnice obremenitev: halogenske žarnice, led žarnice, varčne žarnice, visoka napetost svetlobni trakovi, smart zatemnitev led žarnice ali sijalke manj kot 5W morali namestiti ta rumena varnost kondenzator kondenzator je povezan vzporedno med žarnica nadzor v živo žice in nevtralni žice med.

Funkcija:

1、1/2/3 Banda touch stikalo 220v stenski Stikala za Luč,EU Standard pametni dom stikalo 2、Kaljenega kristalno steklo plošči design, ne izginja, izgleda elegantno in stilsko. 3、Super občutljivost-Le dotaknite se je, svetlobe, Nepremočljiva in Odpornost na Praske.Zaščito Pred Električnim Udarom. 4、 Priljubljenih Barv so na voljo: Črna, Bela, Zlata, 5、Z modro LED indikator, zelo razlikujejo, več humanization oblika,gumb, bo svetijo ponoči, zaradi česar je lažje najti. 6、Novih, uvoženih IC procesor za lepo občutljivost in stabilno delovanje 7、osnova je narejena iz visoko temperaturno odporne materialu PC, kar stikalo trajne in daljšo življenjsko dobo. 8、Eno live wire control, enostaven za namestitev, zamenjajte stare preklopite neposredno. 9、Touch control zagotavlja daljšo življenjsko dobo od tradicionalnih stikalo. 10、Varstvo nad-trenutne, anti-motnje,Certificiranje: CE, ROHS, FCC、EU. 11、Enostaven za čiščenje, plošče stekla, odporen na deformacije in bledenje. 12、 Eleganten videz, ki je Primeren močno z veliko modernih dekor stile.Uporabiti jo je mogoče za risanje soba, spalnica, hodnik, kuhinja, kopalnica, Pisarna in tako naprej.

Izdelek Uvod:

1、blagovna Znamka: UBARO 2、Gumb:1 banda、2gang、3gang se odločite za 3、Barva: Črna, Bela, Zlata 4、Velikost: 8.6*8.6*3.5 cm / 3.4*3.4*1.4" (L*W*H) 5、Tok: 10A 6、Watt:5-300W/banda 7、Delovna Napetost: 170V-240 V AC 8、Delovna Temperatura: -20 ℃~+70℃ 9、Relativna Vlažnost: 10% ~ 90% 10、Mehanske Življenja: 100000 Krat 11、Certificiranje: CE,CCC ,ROHS 12、Garancija: 1 leto 13、čas Dostave:

Package:

1*Touch Stikalo 2*Dolg Vijak 1*Varnost X kondenzator 1 * Uporabniški Priročnik 1*Paket polje

DOSTAVA:

1、Svojih vrat do Vrat Pošiljko.Lahko pošljete na več kot 100+ države 2、Naših izdelkov obljubo, da se ladja v roku 3 dni po prejemu vašega naročila 3、Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.Zelo pomembno je, 4、Smo se odločili uradni spletni logistiko, ki je varna in zanesljiva, in zagotavlja najhitrejši pravočasnost za vas, da prejmete vaše izdelke.

Pišite nam:

1、Prosimo, da nas kontaktirate preko www.atticus.si po vrstnem redu, ali pustite sporočilo, da nas, običajno vam bomo odgovorili v roku 1-2 delovnih dni 2、Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate. -Če ste morali bi več predmetov(≥1000usd), všeč nam prvi.Mi lahko ponudimo nekaj dodatnega popusta. 3、Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in vam rešitev.

Poprodajne storitve in embalaža navodila

1. Prosimo, preverite po kodo za sledenje, ki jih ponujamo 2. Če naletite na težavo, ki je ni mogoče odpraviti, se obrnite na trgovca 3. Vse blago, poslano s strani trgovcev, ki so serviserji platformo logistika 4. UBARO poslovanja je high-tech podjetja na Kitajskem, ki zagotavlja kakovost in popolno poprodajne storitve 5. UBARO je desetletni podjetništvo in ima veliko patentov in standardi svojih 6. Če vaše sprejemanje je brez ugovora, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami pohvale 7, 1 leto garancije, se obrnite na trgovca, če ste prejeli blago z problemov kakovosti 8. Navodili za pakiranje, vključno z navodili, vijaki, pakiranje škatla, rumeno usnje vreča 9. Storitev za nabiralnik; [email protected]

Povratne informacije:

Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in vam bomo ponudili pomoč, da boste prej.To je naša odgovornost za zagotavljanje kakovosti.

Oznake: gumb za krpo, žice stensko stikalo, ozadje za rojstni dan, primeru nintend stikalo, hdmi splitter, bluetooth audio control stikalo, homekit stikalo, sonoff f.o.b., zigbee, garland led

Delovno Okolje -20~50 Celzija,Manj kot 95%RH
Vhodna napetost 110 -240 50/60hZ
Uporabite Kraj Dom in stanovanjsko rabo
Standard za proizvod EU/UK
Blagovna Znamka UBARO
Material Plastični
Shell Materiala Plastični ognjevarne 94-V0
Številka Modela bela 1
Je Pametno Napravo No
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop
Značilnosti Dotik Za Vklop/Izklop
lučka Na-rdeča /off-modra
Poreklo CN(Izvora)
Način za nadzor bliskavice Enotni Nadzor
Izhodna Moč Enotni banda 5-300W
Plošča Materiala Kaljeno steklo
Namestite kondenzator Lučka za napajanje
Trenutno 10A
Certificiranje ROHS
Self Porabi Energije Manj kot 0,1 mW
Uporabljajo Svetilke LED žarnice, varčne žarnice, halogenske žarnice, žarnice
Plošča Barve Bela/Črna/Zlata
Velikost 86*86*35mm
Garancija 1 Leto
Delovni način Roko na dotik
Postavka Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi