5pcs Cvet Trakovi Otroci, Ženske Hairbands Trdna Žensk, Etničnih Headpieces Halloween Noč Pribor za Lase Band boho Pokrivala

€5.17

€8.62

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prosimo, upoštevajte,:

Bolj znesek, ki ste naročilo, višji popust boste dobili.

Opomba:

Te slike so samo za pomoč le, prosimo, preverite zgoraj podrobne meritve izbrati pravilne velikosti in pustite, 1-2 mm razlik, ki so posledica ročno merjenje, hvala.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

O Nas

1. Naše podjetje je strokovno proizvajalec nakit dodatki.

2. Konkurenčna Cena in Odlične Kakovosti

Plačilo

Samo prepričani, da plača na nas preko Alipay, www.atticus.si Depozitni preko Visa, Master Card, QIWI, Western Union-a in Bančnega Nakazila.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Prevzem

Imamo nadzor Kakovosti ekipo, da poskrbite, da vse elemente, ki so v dobrem stanju pred odpremo.

Če vse kakovosti pride do težave, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu izdelka,, bomo poskušali naši moči, da reši, je za vas!

VISOKA KAKOVOST PROIZVODOV, NIZKA CENA ZA VAS!HVALA!

Opomba:

Prosimo, pozorno poglejte tukaj: Po podatkih ruskega lokalni Pošti obvestilo, vse paket, da SI morali vnesti prejemnikovo ime(Prejemnik mora izpolniti ime in priimek).Sicer bo vrnil!

O Ladijski

Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič.Če se po 60 dneh (Južna Amerika 90-120 dni)še vedno ne prejme blaga, nas prosimo kontaktirajte, mi vam bo dala polno nadomestilo.

Hvala vam za vašo podporo in razumevanje, Želimo vam srečno nakupovanje!

O Vrnitvi Exchange

Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo, če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v svoje prvotno stanje za vračilo ali exchange.Preden mailing nam nazaj element, vas prosimo, da nas kontaktirate za natančne vrniti izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

Oznake: naglavni del indijske, zajček ušesa glavo, cvet lase, poroka trakovi cvet, pnevmatike otroci, glavo zajec, drrsses otroci, cirkus majica, gothic naglavni del, oblazinjeni glavo cvet

Posebno Uporabo Stranka/Festival
Številka Modela Dodatki Za Lase
Uporaba Bombaž Ženske Moški Šport Znoj Sweatband Glavo
Spol Princesa/Dekleta/Ženske/Ženska/Lady/Ženske
Ime Oddelka Za odrasle
Material Poliester
Postavka Vrsta Pokrivala
Trakovi Zajeti Odrasli Otroci Trakovi
Slog Sladko/Novosti/Active/Trendy
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Hairbands Saten Trak Za Lase
Blagovna Znamka Candygirl
Prednosti Elastični Trak Za Lase Vezi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi