Človeški Lasje Lasulje S Šiška Naravnost Čipke Spredaj Lasuljo Pre-Oskubljene S Šiška Brazilski Remy Lasuljo Za Black Ženske Stroj, Ki Lasulje

€37.30

€82.89

-55 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Tip las :človeški las lasulje s šiška Hair Style:ravne človeških las lasulje Barva Las:Naravne Barve ,Naravni Črni Človeški Las Lasuljo Lase Package:Stroj, Ki Lasulje Lase Material:100% Človeških Las Čas Dostave:48 Ur, Dostava Izven 3-7 Delovnih Dni Za Dobavo Lase Garancija:30 Dni Brez Razloga Enostavno Vrnite Dodatna Storitev:Brezplačna Darila za naročilo Brezplačne Lables na Debelo,dropshipping

Prikaz Izdelka

Hi, dragi prijatelji, če vam je všeč naša las, upam, da vam lahko nam vaš vseh 5 zvezdic povratne informacije in prenesete super hair slike na povratne informacije, ki je res velik podporo za naše prodajalec delo.To bo nas spodbuja, da bolje in bolje je, da vam služi strankam.Bomo uporablja za naš šef vrnitev $5 in poslali vam zelo lepo darilo v naslednjem naročilu, da pokažemo našo hvala.Če imate kakršne koli težave, naše lase izdelkov ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas, neposredno preden je zapustil vse negativne povratne informacije ali odpiranje spora in bomo vedno, da vam služi.

O PLAČILU

www.atticus.si sprejeti Plačilo Visa ,Master Card,Paypal,DEPOZITNI,Western Union ,Bank Transfer,WebMoney Vse plačilne težave (Neuspešno plačilo ,unaccepted kartico,zaprta vrstnem redu)bo treba rešiti, če se obrnete na nas čim prej, ko je

O POŠILJKI

Običajno paket, ki bodo dobavljeni v roku 24-48 ur po tem, ko bi obdelujejo z najbolj hitro express podjetja.

1. Šamponiranje Človeški Las Lasuljo

Čopič iz lasulja z lasuljo krtačo pred začetkom šamponiranje proces.A dolge lase lasulja je treba posebno pozornost pred čiščenjem, medtem ko se kratke lase lasuljo potrebuje le hitro krtačo.A kodraste lasuljo traja najdlje do krtačo ven; zagotavljanje dlake ne zmeda med postopkom je včasih dolgočasno delo.Mokro lasuljo tekočo vodo, pazite, da se ne potopiti celotno lasuljo.Delo palm velikost količino šampona v lasuljo, pri čemer pazite, da temeljito očisti celotno lasuljo.Potopite lasuljo v vodo lahko povzroči ahir vlakna za vozel in zmeda, zaradi česar ščetkanje ven težko.

2 .Pravilno Izpiranje Lasuljo

Dvig lasuljo v hladno vodo, zagotavljanju, da se ne potopljena.Poskrbite, da skp in ahir vlakna popolnoma sperite čisto šampon.Prav tako, se prepričajte, da voda teče v isti smeri kot las na lasuljo, da svilnat videz.

3. Naprava Človeški Las Lasuljo

Masaža lasuljo balzam v majhen del lasuljo, dokler ni v celoti pokrit.Nanesite balzam iz korenine do konic.Sperite temeljito v hladno vodo.Če uporabljate pustite v prostoru, namesto izprati balzam, preprosto spray balzam na lasuljo plašč, ali uporabljajo in masaža v lasulja z roko.

4. Sušenje Človeški Las Lasuljo

Kraj lasuljo na lasulja stojalo in blot suhe lase z brisačo.Uporabljati sušilnik za lase na lasuljo lahko povzroči frizzing, zato zraka sušenje je priporočena metoda.Če za lase uporabljate, nastavite toplote na nizko in obdržati glavo na dyer stran od lasuljo najmanj osem centimetrov.Ne poskušajte krtačo lasuljo, medtem ko mokra, da se prepreči prelom in tangling.Po lasulja je bila temeljito posušena, čopič naše lasuljo in slog, kot želeno.

Nasveti:

Kodrasti lasuljo pranje nasvetov: 1. Ne umila kodre. 2. Glavnik balzam skozi lase, medtem ko pranje, suho brisačo in stilu, da je s prsti za preprečevanje frizz.

Oznaka Prilagodite Zanesljivo Lase Prodajalec Donosna Veleprodajno Ceno Hitra Dostava Trusted Zagotavljanje Kakovosti Padec Ladijskega Prometa

Pogosta VPRAŠANJA

V1: ali Lahko lase, se popravijo ali zvit?

A: Da.Uporabite ravno železo/straighter ali klešče, prosim, ne presega 150C, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, in prosim, ne se preveč pogosto, ali lase bodo zlahka dobili suho in zapleten.

Q2. Zakaj je dlake enostavno priti do zapleten?

A: razlog, zakaj lase zapleten, kot naslednjih razlogov in morate se izognili zapleten, kot sledi. 1. Vaši lasje snope lahko zapletla zaradi suhega, olje&umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje(široko zob prišel za telo val, ravne lase, prst glavnik za kodraste lase) iz svoje lase vsak dan. 2. Poskrbite za pranje&pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

V3: Zakaj so moji lasje dobili prašijo?

A: Prosim, ne uporabite glavnik za krtačo kodraste lase, samo tek s prsti nežno; uporabijo širok glavnik zob za ravne ali telo val slog.Po pranju, užitek medicinska sestra lase z nekaj las olje, in lasje bodo svile in mehke.

V4: Kakšen tip las, izdelki za nego naj uporabljam?

A: Uporabite dobre kakovosti šampon in balzam, kondicioniranje vaše lase, je zelo pomembno za ohranjanje to mehke in obvladljive.In lahko uporabite izdelke, kot so gel in razpršilec za lase, da curl v mestu, vendar poskrbite, da umijte lase in se ne pusti tam izdelkov za dolgo časa.

Oznake: mslynn lase črno lasuljo, mslynn las lasuljo rjave lase, topi las lasuljo, sennheiser pxc 550 ii, bang bob lasuljo, bang lasulja z brazilske lase, mslynn las, prodaja, polno čipke lasuljo z bang, bang človekovih lasuljo, slušalke nadomestne blazinice za ušesa urbanite

Blagovna Znamka mslynn
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Skp Velikost Povprečna Velikost
Osnovni Material Švicarski Čipke
Čipke Barve Srednje Rjava
Tekstura Ravne
Material Razred Remy Las

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi