Brazilski Človeških Las Čipke Del Lasulje 13x1 Naravnost T/L Del Čipke Lasulje 150% Gostoto #27 Blondinka/Naravno Črne Barve Evforije

€41.11

€74.76

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Brazilski Človeških Las Čipke Del Lasulje 13x1 Naravnost T/L Del Čipke Lasulje 150% Gostoto #27 Blondinka/Naravno Črne Barve Evforije

7613430833004997

Blagovna znamka: EVFORIJE

Tekstura: Ravne

Material Razred: Remy Las

Primerna Umirajo Barve: Temnejše Barve Samo

Kemične Obdelave: Permed

Lahko Permed: Da

Človeški Lasje Tip: Brazilski Lase

Barva Las: Naravno Črno Barvo,#27

Snope Lase Dolžina: 8-26 palčni

Čipke Barva: Srednje Rjava

Čipke: 13x1 Čipke del

Pogosta VPRAŠANJA

Q1. Zakaj barva las ni točno tako, kot slike prikazujejo?

A1. Različne monitor imajo različne zaslonu.In v različnih vremenskih pogojih in svetlobe, mogoče iste barve, Št.Bodo morali malo barva razlika.

Q2. Lahko lase, se popravijo ali zvit?

A2. Zdravljenje las, saj je svoje lase, uporabite ravno železo/ravnalec ali klešče, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase , nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto in ne presega 150 stopinj Celzija, kot jih bodo suhe lase in to ne bo trajalo tako dolgo.

Q3. Lahko sem dye ali barvo las?

A3. Ja, lasje so lahko obarvani, za barve las, vam predlagamo, barvanih las, da več temnejše barve, saj lase razširitev je bila predelana in barve, za naravne barve, bi lahko le belilo, da barvo, 30#.Priporočamo vam, da prosite svojega frizer za barvanje razširitve, saj boste dobili rezultate, ki jih želite, kolorit jih sami vedno predstavlja visoko tveganje, da ne prihaja iz senci, kar hočete, če ne moreš priti do salon, prosimo, uporabite dobre kakovosti za barvanje las, in preskusni vzorec prvič.

Q4. Zakaj moje lase razširitve dobili zmeda?

A4. vaše lase razširitve bo dobil zapleten zaradi suhega, olje & umazanijo build-up, soli, vode,klor in ne česanje iz svoje lase vsak dan, poskrbite za pranje & pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

V5. Zakaj moje lase razširitve prašijo?

A5. To je normalno, da je dlaka je malo prelivanje prvič, ga operite.Ščetka za lase z glavnikom, mokre lase, preden si umila to, prosimo, uporabite balzam, ki skrbijo vaše lase.Izpadanje las lahko povzročijo veliko stvari, toplotne poškodbe od blow-sušenje, curling likalniki, in flatirons, kot tudi barvanje in vse razširitve za posledico poškodbe.

V6. Kako naj vzamem za nego las?

A6. Zdravljenje las, saj je svoje lase, uporabite dobre kakovosti šampon in kondicioniranje izdelkov.Naprava vaše lase, je zelo pomembno, da ostane mehka in obvladljiv, tako da uporabite dopusta v naprave, lahko uporabite tudi izdelke, kot so gel in razpršilec za lase, da kodre v mestu, vendar poskrbite, da umijte lase in ne puščajte v teh izdelkov, za dolgo časa.

V7. Kako dolgo dlako nazadnje?

A7. To lase lahko traja zelo dolgo časa, odvisno od tega, kako ste ga ohranjati, jih obravnava kot svoje lase in se zelo dobro skrbi za to, za to bo trajalo dlje, kot je treba.Veliko las razširitve raje Brazilski ali Indijski las, ker je lepa in nepredelane, ki je trajal več kot vse druge vrste las.

Q8.Kako naj povem, človeških las in sintetičnih las?

A8. Človeški las je naravni protein, je težko povedati s sežiganjem in vonjem, človeških las, ki bo pepel, ki bodo izginile po ščipanje, človeških las, ki bo neprijeten vonj in pokazal beli dim, ko gori.Sintetični lasje bodo lepljivo žogo po požaru in bo pokazal nazaj dima, poleg tega, človeških las, ki imajo malo sivo in split koncu, to je normalno in ne kakovosti problem.

Oznake: lase človekovih lasuljo, čipke spredaj lasuljo človeških las 30 inch, beeos blondinka človeških las lasuljo, mstoxic waterwave snope, 250 gostota, človeški lasje bundlls, rjava ombre človeških las lasuljo band, celi lasje, bundl lase, humanan lase blond lasuljo

Čipke Velikost 13x1
Osnovni Material Švicarski Čipke
Dolžina 8-28 inch
Poreklo BR(Izvora)
Blagovna Znamka EVFORIJA
Tekstura Ravne
Skp Velikost Povprečna Velikost
Material Razred Remy Las
Lahko Permed Da,
Barva Las 27#,Naravne Barve
Izdelana Metoda Pol Stroj, Ki & Pol Ročno Vezane
Lasulje Dolžina dolgo
Čipke Lasuljo Tip Globoko Del
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Primerna Umirajo Barve Temnejše Barve Samo
Barva Čipke Srednje Rjava
Lase Materiala Brazilski Človeških Las
Postavka Vrsta lasulja
Material Človeški Lasje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi