Ortopedski Vzglavnik Nazaj Blazino Stol, Blazine Spominske Pene Naslonjalo Pasu Lajšanje Bolečin, Dodatno Udobje Za Dom, Pisarniški Stol

€10.58

€20.33

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka:

Material:Bombaž

Barva:Kot na sliki

Količina:1 pc

Velikost:45*5*5 cm

Neto Teža:0,5 KG

Ime izdelka:sedežne blazine spominske pene

Značilnosti:

1. Obrisi na vaše telo in vam pomaga ohranjati pravilno držo med sedenjem.To tudi pomaga pri izogibanju dajanje vsak pritisk na vaše trojk, hrbtenici, bokih in stegnih.

2. Ta ergonomsko oblikovana, ekstra mehko U-oblikovane blazine lajša bolečine simptomi, povezani z nižjo bolečine v hrbtu, išias, malce skupni disfunkcije, hernija diski, tailbone poškodb.

3. Se lahek in prenosen, zaradi česar je popoln potovalni spremljevalec.Ustreza večini prostor za sedenje ureditve, kot so avto, kombi, tovornjak, letalo, kot tudi pisarniški stoli, igre na srečo stoli, zibanje, stoli, vozički, ležalniki, naslonjači, zofe, itd.

4. to spominske pene sedežne blazine preprečuje zdrs off gladko površino stoli.Vgrajeno v ročaj je bil pritrjen na vaše blazine za vašo udobja, ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.

5. Iz premium spominske pene, ki se ne stopiti skozi čas, naše sedežne blazine za tailbone bolečine ponuja ravno pravo količino udobje za podporo vaše hipbone.

Paket Vključuje:

1 * sedežne blazine spominske pene

Opomba:

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe

Oznake: vzglavnik memory pene sedežne blazine, zelena jarek, naslonjalo stola, kolo gel blazina, pena memory blazino, pene vzglavnik sedeža, pro ortopedske, blazine izposoja ležalnikov, stol, blazine sedeža, cussion

Material Bombaž perilo
Številka Modela 2020
Vzorec Tipa Trdna
3 45*5*5 cm
1 Bombaž
5 sedežne blazine spominske pene
Oblika Pravokotnik
Način Ogrevanja /
Uporaba Sedež
7 Sedežne Blazine
9 Brezplačno Ladja
8 toplo stol, blazine
Slog Sodobno
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
10 Spusti Ladje
vzorec TISKANE
Polnjenje Spominske Pene
Nastavite Vrsto No
Starostna Skupina Odrasli
4 0,5 KG
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Funkcija Pomnilnik
2 1 Pc
Unpick in Pranje Ne Odstranljive in Pralne
6 spominske pene, sedežne blazine,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi