1Pc 7inch 180mm Volne Poliranje Kožo Pad avtopralnica Podrobno Čiščenje Pad Rezerve Počutil Pokrova za Avto Nego Steklo, Vosek Avto Styling

€2.36

€3.94

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1Pc 7inch 180mm Volne Poliranje Kožo Pad avtopralnica Podrobno Čiščenje Pad Rezerve Počutil Pokrova za Avto Nego Steklo, Vosek Avto Styling

Primerna za pohištvo, lesenih predmetov, stekla, avto, iz nerjavnega jekla, natančen instrument itd Material: Umetno volnene Volne Pad Premer: pribl. 180mm(7.09") Volna Dolžina: Pribl. 15 mm(0.59").Package Seznam :Volna Poliranje Pad x 1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas ASAP.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.atticus.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: glina pad, 7 palčni pad, rezerve kitara pedal, povečanje pedal, 7 palčni poljski, pad poljski, BNB, booster kitaro, kožo krpo, 180mm pad

Vrsta Materiala Umetni volnene
Element Teža 0.051kg
Element Širina 0inch
Postavka Premer 18cm
Postavka Dolžina 0inch
Posebne Funkcije Večji učinek za poliranje poliranje z agencijo.
Dolžina Krzna 15 mm
Postavka Vrsta Gobice, Krpe & Ščetke
Postavka Višina 0inch
Blagovna Znamka Mgoodoo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi