VSYS F4.5 4.5" LCD Motocikel DVR Moto Fotoaparat, Snemalnik s TPMS Smart Profil Dvojno 1080P SONY IMX307 Starvis WiFi Nepremočljiva

€164.95

€219.93

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pregled

VSYS 2-KANALNI Dvr so namenjeni zlasti za motorna kolesa.Cilj je poenostaviti uporabo kamere, za varnost in užitek.Na F4.5 je 2-kanalni full HD motocikel dash cam z 4.5" velik zaslon.Lahko enostavno namestite zaslon na krmilo, da preverite pogled od zadaj vaše kolo v realnem času, na način, da se zrcalni sliki(obrnjeno sliko) zaslon.Hvala za uporabo SONY 307 starvis senzor, zajema vsako podrobnost tudi, ko ste vožnjo ponoči.In dodaja realnem času, hitrost, lokacijo ,merilnik Potovanja in TPMS funkcija, ki vam omogoča, da spremljamo vaše kolo zdravje ves čas.

Specifikacije

Model

F4.5E / F4.5X

Proizvajalec

V-SYS Tehnologija

CPU

Mstar(OLIMPIJA) 8339

Zaslon

4.5" LCD, 850 x 480 ločljivost

Ločljivost

F4.5E: 1080P+1080P; SONY IMX323

F4.5X: 1080P+1080P; SONY IMX307

Video frame rate

25fps

Objektiv

F4.5E: 6-plast steklenih; 150° širok zorni kot

F4.5X: 7-plast steklenih; 170° širok zorni kot

Nepremočljiva Ravni

IP65/IP67

TPMS

Neobvezno

Trčenje G-Senzor

Tri-osni stereo detekcija kolizije

Wi-Fi

Podpora

Zanke za snemanje

Podpora

Mikrofon

Vgrajeno

Zvočnik

Vgrajeno

Memorizer

TF kartice podpira do 128GB

Frekvenca

50Hz/60Hz

Jezik

Angleški/Francoski/Deutsch/Italijanski/Španski/Portugalski/ Kitajska/Ruski/Turška/Korejščina/Japonski

Video Format

TS (H. 264)

Obratovalna Temperatura

-10 ~ 65°C

Vlažnost

15%-60%RH

Baterija

Super kondenzator + RTC

Kaj Vključuje

Povlecite Dirke

Realno Povlecite Dirke način zgrajena na F4.5 DVR!Dirke v "0-100 KMPH Pospešek Test "mode", 400M Čas Poti način", in "600M Čas Poti" način s prijatelji in člani kluba!Z visoko občutljiv GPS tracker, pravi-čas, hitrost, razdalja in čas bo treba natančno zabeležiti v DVR.To vam omogoča, da enostavno preverite na dirki zapis na 4,5-palčni HD zaslon (Zagotavlja do 5 skupin zgodovinski podatki).Izostriti svoje sposobnosti in postal najboljši voznik v razredu!

Smart Profil / Smart Digitalni Merilnik

Smart Profil način omogoča vpogled na hitrost, lokacija, nadmorska višina, en čas vožnje in prevoženih kilometrov (razdalja), skupni čas vožnje in prevoženih kilometrov (ODO) pri povezovanju s posebno GPS tracker.Poleg tega pa omogoča tudi spremljanje in prikaz tlaka v pnevmatikah in temperature, ko seznanjene z opcijsko združljivih senzorjev. ● Tlak v pnevmatikah in nadzor temperature funkcija je na voljo samo, če izberete možnost TPMS. ● Prav tako lahko kupite TPMS senzor ločeno nekoliko kasneje odkleniti tlaka v pnevmatikah in nadzor temperature funkcijo.

Nadzor Tlaka V Pnevmatikah Sistem (Opcija)

Add-on TPMS vas obvesti o 4.5 palčni zaslon, ko vaše vozilo je tlak v pnevmatikah je nizka/visoka ali temperatura visoka.Pomaga vam ohraniti ustrezno tlaka v pnevmatikah in temprature, TPMS lahko povečate vašo varnost na cesti za izboljšanje vašega vozila ravnanje, zmanjševanje obrabe pnevmatik, zmanjšanje zavorne razdalje in bettering ekonomičnosti porabe goriva. ************************************************ Visok Pritisk Alarm Ventil: 3.1 Bar Nizek Pritisk Alarm Ventil: 1.8 Bar Visoko Temprature Alarm Ventil: 68 ℃ ● tlak V pnevmatikah in nadzor temperature funkcija je na voljo samo, če izberete možnost TPMS.

Merilnik Hitrosti /Merilnik Potovanja/ Prevožene Poti

Dash cam izračuna v realnem času, hitrost vožnje, en čas vožnje in prevoženih kilometrov(razdalja) ,skupaj prevoženih kilometrov vožnje(števec) preko GPS tracker, ki se prikažejo na 4,5" HD zaslon, ki vam v realnem času, dostop do ključnih informacij o poti.

4.5" LCD & Krmilo nametitev

Ob 4.5" LCD zaslon omogoča, da je zelo priročno za spremljanje v realnem času snemanja in predvajanja posnetkov takoj.V VSYS F4.5 uporablja 850x480 visoke ločljivosti LCD, ki ponuja svež in ostro sliko.Visoko kakovostne aluminijaste zlitine vrtljiv krmilo mount omogoča 360-stopinjsko vrtenje, prosto prilagodite glavni enoti pod katerim koli kotom, ki ustreza vašim željam, vam nudi popolno prilagodljivost na ogled pogled od zadaj vaše kolo. ● Če ne želite, da je LCD zaslon je vedno, ko ste vožnjo, lahko izberete možnost, da zavijete na zaslonu izklop s funkcijo "Ohranjevalnik Zaslona" v MENIJU nastavitev.

Pazi Cesti Za

Dve kamere, ki bo hkrati dela za snemanje v polni 1080p HD, oba fotoaparata footages prikaže kot bodisi s strani ali pa v celozaslonskem načinu na 4,5-palčni zaslon visoke LOČLJIVOSTI, ki omogoča, da se uporablja kot obračanje fotoaparat. ● Dvakrat kliknete katero koli tipko na žično krmilnika preklopite zaslon neposredno na kamero zadaj. ● Kratko pritisnite tipko za "dol" gumb, da izberete spredaj, zadaj ali s strani (privzeto) prikazovalni način.

Zrcalna Slika/ Nazaj Image Setting

Zrcalna Slika/ Povratne Slike Nastavitev za shranjevanje fotoaparata s tipko "Zrcalna Slika" Nastavitev lahko obrne sliko od zadaj kamero tako, da bo slika na zaslonu ujema vaš vzvratno ogledalo.Usmeritev se bo tekmo, tako da voznik ne dobi zamenjati z dveh nasprotujočih si slike. ● Samo sliko na zaslonu bo prikazan kot flip slike(levo/desno), ko vam "Zrcalna Slika" na Nastavitev.Video posnetke v mikro SD kartica ni zrcalna slika.

Posebej Zasnovan za Kolesarje

2-kanalni ločeni kamere z vsako standard 2.0 metrov podaljšek kabla za sprednji in zadnji pogled snemanje.Eden na sprednjem in eden na zadnjem delu svoje kolo, ki bo beležil vse, kar se dogaja pred vami in za vami ves čas.Se popolnoma prilegajo za motorna kolesa, skiroji, avtomobili, UTV, ATV in vseh drugih vozil.

Žični Povezava

Težko je-žično na kolo.Glavna enota, ki se pritrdi na krmilo (s priloženo krmilo mount) ali pod sedež.V ločeni majhen fotoaparat je določena z double-sided (obojestransko), peno, traku in se lahko pritrjeni z vijaki.To je enostavno za skrito namestitev, ne da bi opazil, ki je drugačen od čelado ali delovanje fotoaparata.Horizontalnih in vertikalnih kotov na objektiv lahko enostavno prilagodi, da dosežete boljši zorni kot.

Oznake: kartice tf, cam dash, 70mai xiaomi, doma smart, prilagoditev wifi, rusija majica, snemanje video, cubrebotas ciclismo, tdk micro sd kartico, action cam

GPS Tracker Podpora
LCD zaslon 4.5" TFT, 854 x 480
Posebne Funkcije Wifi Funkcija
zanke za snemanje Podpora
Velikost Zaslona 3"-5"
Blagovna Znamka SYS
Življenjska Doba Baterije samodejni vklop/izklop motorja, medtem ko on/off
Slikovnih pik 200Mega
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Max Zunanji Pomnilnik 128G
Izvirni Paket Da,
Sličic Na Sekundo 25
Wifi Vgrajeno
Zaslon Na Dotik No
Zaslon razmerje 16
Objektiv nepremočljiva Ravni IP67
GPS logger Zunanjih
Zaslon IPS
Slikovni Senzor Sony IMX307
Vmesnik Wi-Fi
Kamera Zadaj Da,
Baterija Vgrajeno
Postavka Vrsta Avto DVR
OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena)
Video Format TS
Število Leč 2
Video Kodo H. 264
TPMS neobvezno
Glavni Organ Nepremočljiva ravni IP65
Certificiranje NOBEN
Zorni Kot 170°
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
Proizvajalec Čipov MSTAR
Ločljivost Kamere 1080P + 1080P
Poreklo CN(Izvora)
G-Senzor Vgrajeno
Model F4.5E/F4.5X

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi