Pes Nahrbtnik Pas in Povodec Set Za Majhne Pse, Mačke Prostem, Kuža, Mačka Prigrizek Vrečko Chihuahua Pug Dog Pribor Hišne Potrebščine

€3.37

€3.96

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

18945547419505461 Mini Šolsko Pes Pas in Povodec Set Za Majhne Pse, Mačke Prostem, Kuža, Mačka, Nahrbtnik, Malica Torba za Psa Dodatki Hišne Potrebščine 20

Značilnost: Nazaj očesa design, dihanje mehko, ne bo poškodoval pes kožo.Velika zmogljivost vrečko, zadrgo oblikovanje, Enostavna za odpiranje in zapiranje.Čudovito krojaštvo, edinstven Slog, še posebej kavelj, ramenski pas in pas, tudi če je žival hitro teče, to ni enostavno odpadejo.Papir in brisače prinese tudi najljubše prigrizke, vodo, igrače za hišne živali lahko greš na sprehod koli.Osvetlite svoje breme, ampak tudi omogoča, da vaš jjeza telesno vadbo.

Material:najlon

Barva:kot na sliki prikazujeta

Lahko kupite ustrezno velikost, ki temelji na naslednjih sklic:

Prosimo, upoštevajte,: velikost nad meri ročno.

2-3 cm odstopanje je dovoljeno(glede na fizični ukrepi).

Samo prsi je potrebno meritve za ta izdelek.Prsi Merilne Metode: prosimo, da pes stoji in je noge naravnost.Merjenje od blizu foreleg pazduho s trakom.Če je vaš lep pes je polno las, prosimo, da s pritiskom rahlo lase tako, da ukrepi, je takoj, ko točno.

1Pcs Pet pas in povodec Set

Plačilo:

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Da bo samodejno ugasnil v kupcu, ki ni plačal po 20 dni.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Shippment:

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev & Vračilo:

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Spodaj položaj ne podpira politiko nadomestila:

1) Stranke naloži narobe izdelkov.

2) Izdelki poškodovani umetno stranke,

3) Deli manjkajo za stranke

Povratne informacije:

1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši nobenih težav, dokler se boste zadovoljni z nami.Hvala vam za vaše razumevanje!

4. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.atticus.si!

Oznake: aeropress kave, pes har, hunter x, zmaji psi, pes pas nastavite, mala chihuahua pas, pug pug, pes povodec leopard, prodaja majhen pes pas, pes

Vrsta Psi
Poreklo CN(Izvora)
Pes Pas In Povodec Set pes ovratnik
vzorec Trdna
Blagovna Znamka KIMHOME ZA HIŠNE ŽIVALI
Sezona Vse letne čase
Material Najlon
nahrbtnik za dog pes Nahrbtnik
Je Pametno Napravo No
povodec za pse Pet Psa Dodatki
Funkcija Hitro Sprostitev

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi