190T Nova Zasnova Plaži ATV QUAD Motorno Kolo Vode Dež Dokazilo Prah Anti-UV Kritje velja Za Polaris motorno kolo Zajema XL XXXLD20

€19.89

€24.87

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

2020 NOVE BARVE: NEVERLAND ATV Zajema uporabo visoke kakovosti 190T poliester tkanine, ki je bolj anti-ultravijolično, vremensko odporen na trganje in so odporni na obrabo, kot 170T, 180T materiala.ki zaščiti vaš ATV pred prahom, toplote, drevo sap, škodljivih UV žarki & slabem vremenu z vrha proti dnu pokritost.

SUPER NEPREMOČLJIVA USPEŠNOSTI: Naše posebne tekstilne proces(Dve-sukanca za šivanje), NEVERLAND ATV pokrov lahko prenesejo do 1500 Pa tlak vode (Večina konkurentov le 700-800 Pa).Poleg tega, notranja plast iz dodaja tudi vodotesno PU film(silvering), ki vse popolnoma rešijo težave z vodo iztekanje drugih podobnih izdelkov.Vaš ATV bo popolnoma suhi tudi med dežjem.

DESIGN: Ročaj Odsevni Trakovi, močno poveča varnost za parkiranje na noč, zložljiva shranjevanje je bolj priročno, enostavno visi na ATV pokrov, da se posuši.Reverzibilna Tkanine, druge rabe za spredaj in zadaj.Površina (Srebro je up) je za poletje in nasprotni strani (Črno je up) je za zimo.

VEČ FUNKCIJ: Nastavljiv povoj in windproof sponke design preprečevanje ATV pokrov od tega, da odpihnilo. "SPREDAJ" Mark: To je priročno, da namestite pokrov v vaš ATV.

UNIVERZALNI FIT-Oblikovana tako, da več Terenska do 82 inch-od Polaris, Honda, Can-Am, Kawasaki, Yamaha, Arctic Cat in več.Paket vključuje:ATV Kritje, Vrečko za Shranjevanje.

Značilnosti:

1.Naši edinstven Težka UV in Vodo nepropustno obdelane tkanine zajema je ščiti pred dežjem, vetrom, snegom, soncem, ptičji kakec, drevo sap in umazanijo in ne razpoka v hladnem vremenu,zaščito ATV od sonca,dežja,škodo na vodah.

2.Spredaj in zadaj elastična vrvica sešiti v spodnjem za tesno prilegajo.Vsi šivi so zgornji stitched s težka najlon nit.

4.Spodnji srednji pupčast trakovi, ki Preprečujejo kritje je odpihnilo,lahko tudi hitro prilagajanje trakov in zaponke.

5.SPREDAJ Znamke: To je priročno, da namestite pokrov v vaš ATV.

6.Odsevne Trakove v Štirih strani, ki je enostaven za Shranjevanje in pomaga vaš ATV dobili opazil na Noč.

7.Reverzibilna Tkanine, druge rabe za spredaj in zadaj.Površina (Srebro je up) je za poletje in nasprotni strani (Črno je up) je za zimo.

Material: 190T Poliester tkanine

Barva: Črna+Srebrna

Velikost: XL

XL Velikost: 210*120*115cm/82.68*47.24*45.28 palčni

3XL Velikost: 256*110*120 cm/100.78*43.30*47.24 palčni

Paket vključuje:

1 * ATV Pokrov

1 * Vrečko Za Shranjevanje

Oznake: atv, cbr f3, pokrov kolesa nepremočljiva, pokrov motornega kolesa, motocikel dež kritje, oznaka polaris športnik, moto vilice pokrov, quad sedeža, motorno kolo noge pokrov, z580

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Materiala Nepremočljiva 190T Poliester Taffeta
Postavka Dolžina 256cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi