Za PC Ohišje Ohišje 1 do 6 Multi Način Fan Splitter HUB 2 v 1, 4 Pin 12V ARGB LED Trak 12V PWM Hladilnik Napajalnik Krmilnik

€6.08

€8.95

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija:

1. Ta 4-Pin RGB in 4-Pin PWM PESTO lahko hkrati razširiti vse 12V prostor RGB izdelke in le zavzema eno RGB priključek na matični plošči.

2. To VOZLIŠČE je združljiva samo z 4Pin 12V prostor RGB glave ali upravljavci.Ne priklapljajte na 5V 3-pin RGB komponente, prosimo, prepričajte se, da je priključek so usmerjene puščice na glavi.

3. 6x PWM 4-pin header priključek, ki je združljiv s 3-pin kabel (za nadzor Hitrosti, funkcija ni uporabna za 3-pinski fan), rdeči 4-pin 90° priključek je samo povezan CPU fan.

4. Razširite 4-pinski fan vmesnik rešiti problem nezadostne motherboard fan vmesnik.Posebej zasnovan za 12V 4-Pin 3-Pin navijači, ki podpira do 10 kanalov navijačev, ki naj se izvajajo ob istem času.

5. V SREDIŠČE vmesnik, RDEČE CPU vmesnik je namenski vmesnik za CPU ventilator (hitro odkrivanje funkcija).Ker matično ploščo lahko prejmete le eno hitrost signala, preostalih 9 konvencionalna fan vmesniki so PWM funkcije, vendar ne hitrost signala.

6. Primerna za 4-pin in 3-pin navijači.Prosimo, upoštevajte, da se hitrost 4Pin fan se lahko prilagodi za nadzor temperature.Prav tako se lahko uporablja za 3Pin fan, ampak zato, ker 3Pin nima PWM funkcija, to je na določen hitrost res.

7. Magnetni nosilec modela lahko enostavno določi SREDIŠČE v ohišju.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 100 X 62 X 16/3.94 X 2.44 X 0.63"

RGB Kabel Dolžina: 60cm/23.62"

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Ventilator LED Splitter HUB

1 X LED Controoler Kabel

1 X PWM Krmilnik Kabel

1 X Ročni

Oznake: fan rgb, ledstrips gibanja, slepi kabel, fan splitter, pwm splitter, hub rgb, cooler master fan, nadzor pwm, moč smart trakovi, argb led trakovi

Paket Da,
Vrsta Napajalni Kabel
Številka Modela /
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka ALLOYSEED

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi