Visoka Kakovost 9H Kaljeno steklo Za leto 2018 Teclast P80 pro 8-palčni tablični računalnik za Zaslon patron film+ Alkohola Krpo + Prah Nalepke

€4.14

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Za Teclast P80 Pro 9H Stekla Film ščitnik 8.0 Palčni Tablični RAČUNALNIK, Kaljeno Steklo Zaslona Protecto r

Zunanja oblika> > >>

Kaljeno ultra-tanek stekla(0.33 mm) z golo bombiran površine, ki so posebej izdelani Vaše naprave.Odlično okno display, visoka transparentnost, visoko občutljivost na dotik.Oleophobic premaz: anti-prstni odtis, anti-olje, anti-kislina in anti-alkalijske in drugih onesnaževalcev.Površinska trdota do 9H, močno odpornost na udarce.Hrbtna stran je prekrita z močno silicij lepilo za enostavno vgradnjo in popolnoma vgradnjo.Eksplozijam, pretresel mraz.Tudi če je pokvarjen, da ne bo splash o, veliko varnejši kot drugi izdelki iz stekla.

Tehnični podatki>>> Material: Kaljeno steklo Debeline: 0.33 mm Trdota: 9H

Package Seznam>>> 1pcs kaljeno steklo film 1pcs mokro krpo 1pcs suho krpo

Namestitev Navodila:

1. Čiščenje prahu in umazanije na zaslonu s čisto krpo ali posebne LCD mokro tkiva. (Prah in umazanija so razlogi za mehurčke, ki se pojavljajo o varstvu film).

2. Preprosto odstranite nalepko, Označeno s Številko 1, skupaj z nazaj kože proč. (Se ne dotikajte hrbtni zaslon patron po hrbtu koža je luščen off, to bo ostalo prst natisne na njej.).

3. poravnajte zaščitnik na desni položaj na zaslonu in počasi namestite zaslon patron.

4. Odstranite teh etiketi označena No. 2, skupaj z sprednji kože proč. (Dokler ni prahu pod njim, vse majhni mehurčki bodo izginile v roku 48 ur).

'

Oznake: hpi baja rovan, racmmer, 84 cm, huawei medijev pad t5, 470k, a520 dotik, 47k, smart berry tablete, shell tablet, a7 tablet

Značilnosti Enostaven za namestitev
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Package Teža 0.1kg (0.22lb.)
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
Material Kaljeno steklo
Paket Velikost 23cm x 6cm x 1cm (9.06in x 2.36in x 0.39in)
Uporaba PDA
Vrsta Enote kos
Količina 1 Paket
Številka Modela za Teclast P80 Pro

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi