Risanka Geslo Svinčnik Svinčnik Imetnik Velike Zmogljivosti, Tiskovine Svinčniki Polje Kodirani Zaklepanje Domači Pisarni Šolske Potrebščine Prenosni

€13.06

€21.05

-37 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Geslo Svinčnik Risanka Vzorec Pero, Držalo, Velike Zmogljivosti, Imetnik Pobotnice Polje Kodirani Zaklepanje Domači Pisarni Šolske Potrebščine

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: Nasmejan Živali, Jagoda, Mačka, Constellation

Baterija: 150mAh vgrajeno baterijo

Čas polnjenja: 30 minut

Uporaba Čas: 60-80 odklepanje krat

Velikost: (Dia.)X(H) 6.7x21.5 cm /2.64"x8.46"(appr.)

Značilnosti:

● Okolju prijazno ABS materiala, varno in brez okusa.

● Inovativen slog, tri-odprite cilindrične.

● Velike zmogljivosti, lahko sprejme 20 peresa.

● Vgrajeni svetlobni vir kalkulator za enostavno, tiho opere, in je mogoče vzeti.

● Vgrajen majhen ogledalo dekoracijo

● Lahko izbrišete tabli, obrišite z redno papirnato brisačo.

● Prihajajo z 2pcs tabla izbrisljivi pero in 1pc metlice.

Toplo opomba: Ko je naprava povezana, je rdeča LED lučka, ki označuje polnjenje je v teku; ko lučka LED je izklopljena, to pomeni, da se v celoti napolni, in lahko jih prenehajte polniti.

Odklepanje Delovanje

1. Pritisnite tipko za vklop / na ključ, rdeča, zelena in rumena LUČKA utripati, ko hkrati pritisnite 4-mestno geslo za odpiranje pero polje (začetno geslo je 0000).Če ni ukrepov v 30 sekundah, password lock bo vstop v stanje pripravljenosti, in boste morali pritisniti tipko za vklop tipko za zagon.

2. Ko vnesla številko, rumena lučka utripa s tipko 4-krat. (delovanje se zaključi v 5 sekundah.Če je več kot 5 sekund ali rdeča lučka na vhodni napake geslo utripa enkrat, geslo se znova začel.)

3. Če je vhodni signal geslo pravilno, se zelena luč bo na za 3 sekunde, in peresa polje mora biti odprt v 3 sekundah.Če ne, geslo za zaklepanje samodejno zapre po 3 sekundah.

Sprememba Gesla

1. Ko spremenite geslo, najprej vnesite prvotno geslo (začetno geslo je 0000, in peresa polje bi bilo mogoče odpreti).

2. Najprej pritisnite tipko za vklop izklop in dolgo nato pritisnite "*" tipko za 2 sekundi.Rdeča in zelena LED luči flash dvakrat hkrati geslo spremembo načina.Če ni odziva, pritisnite tipko za vklop ključ za aktiviranje, nato pa dolgo pritisnite tipko "*" tipko, dokler rdeča in zelena LED luči flash ob istem času.

3. Vhod 4-mestno novo geslo (0-9 tipkami izberite).Po operaciji uspešno, rdeča in zelena LED je vedno.Pritisnite črni "potrdi" zakleniti v notranjosti svinčnik primeru, ko v 3 sekundah.V tem času, rdeča in zelena lučka LED je izklopljena, kar pomeni, da novo geslo uspešno nastavljen. (če "potrdi" tipke ne pritisnete tipke za več kot 3 sekunde, utripajoča rdeča lučka označuje, da spremembe ne uspe).

4. Celotno spremembo je treba izpolniti v 8 sekundah.Če je 4-mestno geslo, ki ni vpisana v več kot 8 sekund ali 8 sekund in rdeča lučka utripa, ko pritisnite in držite pritisnjeno tipko "*" tipko za 2 sekundi, da znova vnesite geslo, sprememba načina.Na "potrdi" ključ je veljaven le na ta čas in ne obstaja odgovor, če ga pritisnete na drugi časi.

Paket Je Vključeno:

1 x Svinčnik

1 x USB Kabel

2 x Tabla Izbrisljivi Pero

1 x Metlice

1 x Razred Urnik

(razen druge dekoracije)

Pouk ni vključen.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Upam, lep dan!

Obvestilo:

Prosimo, dovolite rahel odklon meritev zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih proizvodnjo serij, izdelek podrobnosti morda malo drugačna.

Zaradi različnih monitorjev in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Prosimo, razmislite o dejanski velikosti, prikazane v prospektu, kot slike, ki so splošno razširjene, da za prikaz podrobnosti.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: stylest torbica pen, geslo svinčnik polje, posebno svinčnik polje, alpake brisačo, freak svinčnik, žaba svinčnik urad, primer geslo, španski torbica pen, peint svinčnik, svinčnik sao

Kategorija svinčnik
Blagovna Znamka KICUTE
Novost Da,
Vrsta svinčnik
Številka Modela svinčnik
Uporaba Šole & Pisarne
Material Plastični
Velikost 6.7x21.5cm
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi