Avtor Strokovnih Serije 425pcs Saturn V Nosilno Raketo odskočišče gradniki Ideje vesoljsko Plovilo Opeke Igrače Za Otroke, Odrasle

€20.89

€41.77

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Izdelek descripition: Ime izdelka:Saturn V Nosilno Raketo odskočišče Gradnike, Starost:6+ let Kos: 425pcs Material:ABS Plastika Funkcija:Združljiv z Maior blagovnih Znamk Paket Vključuje:1 x blokov, komplet z navodili, Upoštevajte: 1.Paket običajno brez prvotnega paketa ,vendar bo uporaba mehurček vrečki ali škatli polje paket,prosim, ne skrbite.Če potrebujete polje, se obrnite na Prodajalca ali želite dodati polje pristojbina. 2.Velikost je lahko 2 cm / 1 palca netočnost zaradi roko ukrep. 3.Če se vam zdi vaš paket manjka nekaj del,se obrnite na Prodajalca in se bomo znova pošljete v nov paket.

Preverili bomo vse podrobnosti naročila in ga poslati v roku 48 ur.Poleg počitnice, da bo logistika informacije v roku 2-5 dni.Naročilo bo običajno pridejo v 15-60 dni.Če ne morete sprejemati naročila, vas prosimo, da Stik z nami, pomagali vam bomo rešiti težavo.

Če niste zadovoljni s predmeti, vas prosimo, da stik z mano za rešitev, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in petih zvezdic, kot tudi kupca, ki kažejo, hvala za vaš nakup.

Oznake: lego creator gradbeništvo, lego saturn v., začetek x431, obesek saturn, avtor strokovnih lego, apollo lego, model vesoljsko plovilo, raketni, apollo saturn v., lego creator

Certificiranje 3C
Značilnosti Gradnja Igrače,DIY Igrača,Izobraževalne Igrače
Vrsta BLOKI
Izdelek, Serija 1 Ideje Serije
Material Plastični
Spol Unisex
Črtna koda No
Opozorilo Brez Original škatle
Ustrezala množice Igrače za otroke in odrasle
3C Certifikat
Starostni Razpon > 6 let
Poreklo AE(Izvora)
Številka Modela 01
Funkcije 1 Božični dar, darilo za Rojstni dan
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Številka Potrdila Gradbeni Bloki
Plastika Tip ABS
Serije Izdelkov Avtor Strokovnih Vrsto Opeke
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Tovorni Brezplačna dostava za nekatere države,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi