Openable Smart Masko Nastavljiv In Večkratno uporabo Dvojno Plast Anti-fog Masko na Prostem Silikonsko Masko, Masko Stroj

€8.65

€15.74

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

>>>>Element Podrobnosti Openable smart masko, nastavljiv in večkratno uporabo dvojno plast anti-fog masko, zunanji silikona maska

Bullet Točk:

1、omfortable Material: Silikon, mehko in udobno obraz, zelo dihanje in anti-fog, ko nosite.Velikost silikonski trak je nastavljiva, tako da ne bo imela enaka napetost kot navaden obraz, pokriva.

2、Polno-funkcija Oblika: dvojno stranicami design rešuje stuffiness problem sprednji pokrov.Prozorna plast, ki jih je mogoče odpreti, tako da boste lahko jesti in piti, kadarkoli, kjerkoli.

3、Komunicirati Jasno: lahko sami izrazijo prosto, zaščititi sebe, medtem ko ni omejena.

4、mogoče oprati in ponovno uporabiti.

5、Široko Uporabo: Tako pri moških in žensk, ki so zelo primerna za dolgotrajno nošenje, ki lahko prepreči prah, cvetni prah itd.Primeren je za različne outdoor in indoor dejavnosti in primerna za kolesarjenje, kampiranje, tek, potovanje, plezanje in vsakodnevno uporabo.

Značilnosti:

1. Udoben Material: Silikon, mehko in udobno obraz, zelo dihanje in anti-fog, ko nosite.Velikost silikonski trak je nastavljiva, tako da ne bo imela enaka napetost kot navaden obraz, pokriva.

2. Celotno funkcija Oblika: dvojno stranicami design rešuje stuffiness problem sprednji pokrov.Prozorna plast, ki jih je mogoče odpreti, tako da boste lahko jesti in piti, kadarkoli, kjerkoli.

3. Komunicirati Jasno: lahko sami izrazijo prosto, zaščititi sebe, medtem ko ni omejena.

4. Mogoče oprati in ponovno uporabiti.

5. Široko Uporabo: Tako pri moških in žensk, ki so zelo primerna za dolgotrajno nošenje, ki lahko prepreči prah, cvetni prah itd.Primeren je za različne outdoor in indoor dejavnosti in primerna za kolesarjenje, kampiranje, tek, potovanje, plezanje in vsakodnevno uporabo.

Specifikacije:

Ime: Sprednji Pokrov

Material: silikon in PC plastika

Velikost: približno 13 x 11 cm/ 5.11×4.33 palčni

Glavo dolžina: približno 10-30 cm/ 3.9-11.8-palčni

Mogoče odpreti: da

Seznam Vsebine:

1*Prah-dokazilo Obraz Kritje > > >>>Element, ki Kažejo

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: mascarilla smart masko, protetičnih silikona maska, ženske silicij masko, arduino računalnik, polje masko, pravilo silikona maska, arduino odprete smart, smart masko električni, imetnik masko, swift silikona maska

Starostna Skupina Odrasli
Ime Stranski Pokrov
Mask Material Drugo
Material silikon in PC plastika
Zajema Območje Spodnjo Polovico Obraza
Glavo Dolžina približno 10-30 cm/ 3.9-11.8-palčni
Mogoče odpreti Da,
Številka Modela silikonska maska
Velikost about 13x11cm/ 5.11x4.33 inch
Vrsta Drugo
Priložnosti Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi