AVTO ARMREST ZA PEUGEOT 206/206CC Avto Dodatki Konzola Center za Roko Ostalo S Skodelico Imetnika Pepelnik

€31.33

€34.81

-9 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Avto Armrest-- Za PEUGEOT 206 207 S Skodelico Imetnika Pepelnik

Slog:

Slog: Enojno plast+ Vrtljiv+ Št USB+ Brez luči.

B slog: Dvojna plast + Zložljive+ Št USB+ Brez luči .C slog: Enojno plast +7 USB+Luči+ Lahko Postavljeno.D slog: Dvojna plast +7 USB+Brez Luči+ Lahko Dvig d .

Dostava Info:

Slike so 100% res izdelkov.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona.Tako manjše barvne razlike morda obstajal.

Brezplačna dostava za element, bo ladja s Kitajsko Post Air Mail.Dobili boste o 18-30 dni.Zaradi strogih postopek carinjenja,da bo z zamudo približno 30-60 dni.Pls ne da kupiti, če ne morete sprejeti.

Če želite ladje, ki jih hitro,kot so DHL\FEDEX\TNT...pls stik z nami, preden da Smo lahko izberete najboljšo dostava za vas.

Uvoznih Carin: Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Bomo ugotovi, da vrednost spodaj 30usd, da poskušali naše najboljše, da bi se izognili svoje carinske pristojbine.

Politika vračanja: Prosim email nas v 3 dneh, če ni zadovoljen z izdelki, ali pa so poškodbe v prometu.Vendar pa se morate, da nam pošljete fotografije, ki jih je za to dokazati.Če želite, da se vrnete elemente,prosimo, da jih v enakem stanju, kot je bila poslana.Povrnili vam bomo vam naročilo plačilo, ko bomo prejeli,vendar znesek za vračilo ne vključujejo ladijskega stroškov.

Pozitivne Povratne informacije: Prosimo, da nam 5 zvezd, ko ste dobili naročila.Če imate kakršne koli težave za predmet, ki ste jo dobili,pls stik z nami ,bomo rešili vse težave za vas.Negativne povratne ne more rešiti vsak problem.

Oznake: trim armrest peugeot 2008, konzolo x box, Peugeot 206, benz ključno orodje, peugeot 2008 pribor styling jekla, roko avto, peugeot 307 naprav, matica peugeot 307, ročaj peugeot 206cc, električno mini dvigalo

Vrsta Materiala ABS s PU usnje
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Posebne Funkcije Shranjevanje
Ime Modela Za PEUGEOT 206/206CC
Postavka Vrsta Nasloni za roke
Blagovna Znamka VVTKK
Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 2.3kg

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi