12pcs/set 3"/3-palčni Poliranje Pene Avto Kožo Voskanje Goba Pad Komplet Trajne Prenosni Čiščenje Krtačo Orodje Trajne Čistilec

€4.13

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

[xlmodel]-[po meri]-[51590] Opis Izdelka

Značilnosti:

Black (Extra Fine) Poliranje in Končna Ploščica ,Zagotavlja bogato zavrtimo-brezplačno visokega sijaja konča

Modra (Srednje) Svetlobe Cut & Poliranje Ploščice, Končni razrez, poliranje ali zasteklitev jasno plašč površin

Oranžna Grobe Pene poljski Pad Standardni razred rezanje pad ,Odlično za emajli,akrila in

poliuretanskih

Volnene tipke za Zaključek Poliranje Odlično za trdi topcoats in clearcoats

Rdeča (Dodatno Grobe) Agresivne Rezanje

Green Globe Pene poljski Pad Final cut, poljski, končna ploščica

Vse naše Pene Poliranje so s kavljem in zanke Podprta.

Dodatne pena blazine v različnih velikosti,debeline in vrste, ki so na voljo iz naše Trgovine

Specifikacije

Material: Goba

Obrazec: okroglosti

Barva:Kot kažejo Slike

Debelina:30 mm/1.18"

Premer:3"

Opomba :

Prosimo, dovolite 1-3cm (za 0,4-1.18") razlika zaradi ročnega merjenja in rahlo spremembo barve za

različnih nastavitev zaslona

Hvala in lep dan!

Paket Je Vključeno:

2 x Črna Ploščica Premium Srednje Pene Svetlobe Rez

2 x Oranžna Svetloba cut pad

1 x Volnene tipke za finish

1 x Kavljem&Zanke Backer Ploščo

1 x Sveder Adapter

1 x Rdeča Vaflji Podrobno poljski pad

1 x Zelena Vaflji tipke za lažjo rez

1 x Oranžna Vaflji tipke za lažjo Rez

1 x Blue Vaflji tipke za vosek In Ne Buff

1 x Black Vaflji tipke za odbijanje in Ne vosek

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] Fotografije Seznama

[xlmodel]-[po meri]-[51589] Kupec Nasveti

***dobrodošli v naši trgovini***

obvestilo 1.Bomo poslali izdelek v roku 7 delovnih dni, ko je vaše plačilo, je končan. 2.Uporabljamo China Post Navadne Majhne Paketno pošiljanje predmetov za vas.Ampak, mi ne more podpora na voljo številko za sledenje.Če potrebujete številko za sledenje, prosimo, dodatek 1.82$.

3.Kitajska Post Air Mail traja 45-60 delovnih dni za dostavo.EMS traja 15-25 delovnih dni.Express traja 5-18 delovnih dni.

Vendar mi dont garancija čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi različnih carinski obračun krat posameznih državah.

4.Pakiranje velikost je lahko različna od dejanske pakiranje velikost.Če ste zelo zaskrbljeni pakiranje velikost,

prosimo, da nas kontaktirate. 5.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne meri pristojbine, posredniške provizije, carine, davke za uvoz v vaši državi.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov.In kupci, ki so odgovorni za carine.Poleg tega: prosimo, potrdite(izpolniti)svoje polno ime in naslov v vrstnem redu Dostava po celem Svetu / Dostaviti Podatke 1: Dostava po celem Svetu. (Razen nekaterih državah in APO/FPO naslov). 2: nalogi, obdelani pravočasno plačilo po preverjanju. 3: Smo samo ladjo potrdila, da naslov, vaš naslova naročila, se Mora Ujemati vaš prejemnika naslov. 4: Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

5: Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljke, in

dobili nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Plačilo: DEPOZITNI Varnost Plačil 1:sprejemamo Alipay na www.atticus.si. 2:plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo 3:Vsa plačila, ki so sprejeti preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 4:Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.Vrne & Nadomestila 1: 12 mesecev Proizvodnji Garancijo.Nakup z zaupanjem!Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2:Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

3:Okvarjenih elementov je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).

Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila. 4:povratni prevoz strošek, ki ga plača Kupec.O NAS 1: Nismo odgovorni za kakršno koli pomembno dajatev, davkov in dajatev.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

2:Vsa sporočila bomo odgovorili z 1 delovni dan ,če ne boste prejeli naš odgovor, vljudno prosim resent vaš email in bomo

odgovor, da boste čim prej. 3:Resen kupec, le!Prosimo, kraj, da samo, če se strinjate z vsemi pogoji.Povratne informacije 1:Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila. 2:vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! 3:Prosimo, kontaktirajte nas, če niste zadovoljni s točko, potem ko ga prejeli, vam Bomo zadovoljivo rešitev, preden zapustijo Nevtralne ali Negativne Povratne informacije.

Oznake: prilagoditev m14, 10 mm brusilnik, Makita, kotni brusilnik m14, Trak, pas mlinček kolo, avto mlinček, vaja, orodje, kožo tipke za kotni brusilnik

Številka Modela Dve sto milijon osem sto petnajst tisoč sedem sto sedemdeset
Uporaba Avto
Funkcija Na zalogi
Material Goba

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi