Črno/Bela Visoko Vratu Enodelne Ženske Kopalke Kvačkanje Progasti Vzorec Seksi Obleka, Ženske Kopalke Monokini Kopalke

€11.04

€12.27

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Material: Najlon+Poliester

* Postavka pogoj: 100% čisto nov

* Paket vključuje:

Kot Sliko Ženske Kopalke

Dostava

1. Mi smo ladijski promet iz Kitajske celine.

2. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovni dan po prejemu plačila.

3. Ponavadi, vaš paket lahko 7-25 delovni dan, da pridejo.V redkih primerih lahko traja dlje, zaradi zamika v meri potrditev ali med prazniki.Zato prosim, počakajte za vaš paket potrpežljivo.Če bi radi, druge načine pošiljanja so na voljo za doplačilo, vam lahko predlagamo nas.

4. Ponujamo tudi spusti ladje storitev za vaše vsega sveta stranke.Vi ne potrebujete nobenega spusti ladje račun za kraj padec naročil za ladje, samo mesto je s svojim običajnim registrirani e-naslov in geslo iz naše strani in spremenite pošiljko informacije (Sprejemnik, podrobno naslov, TEL) v svoje stranke, nato pa pustite sporočilo "spusti ladje" za to naročilo, ko še za naloge, ali samo e-mail, da nas obvestite.

Politika Vračanja:

1. Nudimo 7 dni garancija za ta izdelek.Ampak ne sprejemamo vrniti vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali poškodovane factitiously.

2. Prosimo, obrnite na nas po e-pošti in na kratko opišite škodo, skupaj s slikami.Prosimo, da se odzove v roku 2 dni po prejemu, če je škodo.

3. Prosimo, počakajte malo barva razlika zaradi različnih fotoaparat ali svetlo okolje.

4. Mi bomo nadaljevali obvestila v roku 2 dni po prejemu.Nadomestila so narejeni le, če zamenjava ni na voljo.Kupci, ki bo odgovoren za stroške dostave vrnjenih artiklov.

Pogosta VPRAŠANJA:

Vsi izdelki so šli skozi strogi test pred odpremo.Vse fotografije, ki so prikazani, so 100% resnično in samo za referenco.Prosimo, dovolite mogoče majhne razlike zaradi tehničnih izboljšav in varianco.Vaše naročilo je priznan kot ste s polno potrdilo o izdelku očala in ustreznih politik.Naš uporabniški servis vam je pripravljena pomagati, kadarkoli.S ciljem ustvariti prijetno nakupovalno doživetje za vas, zavezani smo k zagotavljanju vrhunske kakovosti in veliko storitev ves čas.

Povratne informacije:

Kupec zadovoljen, je zelo pomembno, da nas, če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite povratne informacije.Če u niso zadovoljni z elementi u naročiti, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.Skrbimo za vsak kupec in bo to naše prizadevanje, da se določi vse težave v dobri poslovni način.Vaše zadovoljstvo je vedno naša No. 1 prednostna naloga.

Opomba:

1. Za bliskovni pomnilnik cena niha težave cene se lahko spreminjajo, zato prosimo, potrdite, cena pri nas pred vrstnem redu.

2. Imamo veliko različnih paketov, tako da, če u imajo zahtevajo, naj me prosim kontaktira. (in cena bi morala biti drugačna).

3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

O nas:

Smo debelo nakit platformo na Kitajskem, ki služijo globalnih trgovcev na debelo, trgovcem na drobno in varovanec od leta 2011. Kdor ste, in če ste, vam nudimo najnižje cene, kot je mogoče vse.Naši kupci so iz ZDA, Evropi, Kanadi, Avstraliji, Južni Ameriki in Aziji skupaj več kot 100 državah po vsem besedo.Osredotočeni smo na debelo, žepne ure, zapestnice, ure, obroči iz nerjavnega jekla, nerjavečega jekla, zapestnice za ročne ure, iz nerjavečega jekla, ogrlice in tako na več kot 700 izdelkov enostavno spletno prodajajo različne načine pošiljanja, da izberejo.Vse naše štabi so mlajši in podjetni, so vložili vse svoje energije v tej kariero, da bi najboljše storitve za vse naše stranke, smo lahko odgovor na vaše vprašanje v 24 urah, da nas kontaktirate po notranji pismo ali spletni klepet, da bi dobili hitre informacije.Naše štabi bo preverjanje in nadzor kakovost nakita pred pakiranjem.Hitro, zadovoljni storitev in kakovost izdelkov so naše vizije.Veselimo se, da vzpostavljanju dobre poslovne odnose z vami in iskanju skupnega razvoja.

Pišite nam:

Klepet z nami za trademanager ali pusti sporočilo, da nas, če na katero koli vprašanje, hvala za vas podporo.

Oznake: bikini kvačkanje, skladiščenje črni trak, črne kopalke, ena piec kopalke, monokini kvačkanje krilo, borat mankini, goth kopalke, kopalke ženske eno piec, kopalke bel, monokini bela

Postavka Vrsta Ena Kosov
Spol ŽENSKE
Šport Tip Plavati
Vzorec Tipa Trdna
Material Poliester
Blagovna Znamka ZWEMPAK
Številka Modela XYF-180729-18-288
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi