(HDMI+DVI+VGA)LCD Zaslon gonilnik Krmilnika Odbor Komplet za LM215WF3(SL)(C1) SLC1 1920X1080 zaslon

€14.36

€17.51

-17 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Avdio)LCD Zaslon Krmilnik Odbor Komplet za LM215WF3(SL)(C1) SLC1 1920X1080

To je velik nabor enostavnih reassembling LCD krmilnik kit, ki se uporablja, da se obrnejo golo LCD-plošča v namiznem/PC monitor.To bo presenečenje, da svoje gole LCD bodo dobre uporabo, in več odpadkov.Ali to je zelo insteresting stvari, ki smo si monitor uspešno sami.Daje vaš prenosnik lcd novo življenje.

Plug&play kit, ni potrebno spajkanje.

Obvestilo: če želite kupiti ta komplet, prosimo poskrbite, da je vaš lcd številko modela, je LM215WF3-SLC1 .Kako najti vaš lcd številko modela, tukaj je primer za LP154WX4(TL)(C3)

Potrebne Opreme za struženje golo LCD za namizje monitorja:

1. LCD Controller board

2. Inverter

3. Kabel LVDS

4. Tipkovnica

5. VGA kabel/DVI Kabel usb/kabel HDMI (ni priložen)

6. Napajalni Adapter (ni priložen)

Če ste vi že imeli VGA kabel/kabla DVI/HDMI kabel in napajalnik (12V Izhoda,4A -- to je za majhne velikosti lcd z 10,1 palca do 22-palčni), ta komplet je odlična izbira za vas, pa so nekatere druge vrste kompleti v naši trgovini za možnosti, vas prosimo, da nas kontaktirate za ponudbo.

LCD Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A je spremljajo nadzorne plošče, ki je lahko v pomoč LED/LCD plošče.Podpira resolucijo do 2048X1152.

M. NT68676.2A lahko sinhronizirate z računalnikom, samodejno.Za sinhronizacijo je potrebna sinhroni signal, ki horizontalne in vertikalne sinhronizacije, se loči.

M. NT68676.2A lahko podpira dinamični kontrast nadzor, izhod za slušalke vhod in digitalni nadzor glasnosti hkrati.

Velikost krmilnika odbor: 139mmX58mmX17mm

Imajo poskusite in boste dobili veliko presenečenje!

Nato se vam dogaja, da se ta komplet?

Opombe :

1. Prosimo, poskrbite, da je vaš zaslon LCD je v redu, preden ponudbe v to postavko, pa vas bo odgovoren za nezdružljivost.

2. Če vas skrbi, toliko o nastavitev ločljivosti, prosimo, ponovno preučiti, preden ponudbe!

3. Če niste specializirano elektronike, ali so se dvomi v delovanje, vas prosimo, da nas kontaktirate za pouk, pa ne moremo odgovorna za napačno delovanje.

4. Po končani povezovanje, prosim, ne hitite, da je moč!Najprej uporabite multi-meter na test, ali je GND LCD je povezan s GND upravljavca odbora.Če ne, prosimo, preverite povezavo znova.Če je odgovor da, prosimo preizkusite, ali je prišlo do kratkega stika med rdeče žice in črne žice kabel LVDS.Če je kratek stik, to pomeni, nasprotno povezavo ali druge napake.Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.DIY potrebuje določeno strokovno znanje, vljudno prosimo, da prevzame odgovornost za tveganje.Ne kovinski kontakt je dovoljeno, če napajanje na krmilnik odbor, v nasprotnem primeru kratkega stika lahko pride, kar lahko povzroči pomanjkanje upravljavca odbora.

Ameriški Prijatelj cryalith je Raspberry PI Računalnik, ki:

Avstralski Prijatelj beyelka Projekta:

Uspešen Primer (rossg77 -- Ameriški prijatelja Projekta ):

Uspešen Primer (radicalboy_fr -- francoskega prijatelja, Projekt ):

Uspešen Primer (docpot2008 -- Kanadski prijatelja Projekta ):

Malta Prijatelj drac1977 Projekta:

ZDA Prijatelj loafer_tingo Projekta :

Navodila za priključitev krmilnika odbor za LCD:

Paket Vključuje: 1 X LCD Controller Board (M. NT68676.2A), ki je programirana za LM215WF3(SL)(C1) 1 X Inverter 1 X 5 tipke Tipkovnica 1 X kabel LVDS

Ta komplet je za lcd LM215WF3(SL)(C1) , Če vaš lcd ni z enako lcd številko modela,lahko preverite z nami

Dobrodošli, da prilagodite svoj komplet! -- Element, ki bodo dobavljeni z Swiss Post Letalom.Dostava bo 7-30 dni(izključuje vikendi) je odvisna od lokacije.Nekatere države so s počasno dostave, ki lahko povzročijo zamudo, upamo na vaše razumevanje, če stvari se dogajajo.

-- Pošljemo vse predmete v enem delovnih dni (od ponedeljka do petka samo) po potrditvi plačila po svoje daje nam lcd številko modela, razen sobote, nedelje in prazniki.

Obvestilo : Carinskih Dajatev

Uvoznih davkov in Carin v vaši državi, NISO VKLJUČENE v postavko ceno ali stroške dostave .Te stroške kupca odgovornost.

Če imate težave v vaši državi Carinskih o vaši parceli , prosim stik z nami!Želimo, da boste zadovoljni z našimi izdelki.In vaš zadovoljivo je za nas zelo pomemben.

Pišite nam, če obstajajo kakršne koli težave in bomo po svojih najboljših močeh, da odpravite ven.Tukaj je naš napačno predstavlja & nezadovoljni blago politike.

-- 1. Sprejemamo vrne za zamenjavo ali vračilo kupnine v roku 5 dni po prejemu predmet(ov).Izdelki MORAJO biti v svoje prvotno stanje, ne nosite ali spremenjene.

-- 2. NE bomo povračilo povratni prevoz brezplačno.Nadomestila bo za originalno ceno, ki se plača, in bo izdan v roku 7 delovnih dni po prejemu vrniti.

Oznake: plussize plavati, lm215wf9, 21 lcd zaslon, imac zaslon, 8-bitno kabel lvds, kawaii kopalke, RTD2556, edp plošča, lm230wf3, LVD

Članice Zbora Skoraj Pripravljen
Snop 1920x1080
Združljivost Drugi
Blagovna Znamka COOERQI
Številka Modela LM215WF3-SLC1
Fotoaparat Opremljen No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi